Şenol Güneş ekibini uyardı!

Spor Toto Süper Lig'de yarın kendi saha ve seyircisi önünde Kayserispor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında 3 puan alarak Kurban Bayramı'nda çifte bayram yapmak istiyor.Ligin geride kalan 9. haftasında 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubi

Şenol Güneş ekibini uyardı!

Spor Toto Süper Lig'de yarın kendi saha ve seyircisi önünde Kayserispor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında 3 puan alarak Kurban Bayramı'nda çifte bayram yapmak istiyor.

Ligin geride kalan 9. haftasında 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ligde 16 puan toplayan bordo-mavililer, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 10 puan ile 13.sırada bulunan Kayserispor'u evinde yenerek, Kurban Bayramı'nda çifte bayram yapmak istiyor.

GÜNEŞ UYARDI

Lider Fenerbahçe'nin, deplasmanda Sivasspor'a yenilmesiyle zirve ile arasındaki puan farkını kapatmak isteyen bordo-mavililer sarı-kırmızılı takım karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.

Geçtiğimiz sezon rakibiyle oynadığı iki maçta da sahadan beraberlikle ayrılmak durumunda kalan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, zorlu müsabaka öncesi oyuncularına bazı uyarılarda bulundu.

Oyuncularına yoğun maç trafiği içinde olduklarını hatırlatan deneyimli teknik adam bu süreci bir birlerine yardımcı olmak şartıyla aşabileceklerini söyledi. Sahada herkesin bir birine yardımcı olması gerektiğini belirten Güneş, geçmişte yaşadıkları kayıpları nedeniyle puan kaybına tahammülleri olmadığını belirtti.

23 GÜNDE 7 MAÇ

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında oynayacağı Kayserispor maçıyla birlikte 23 gün içinde 7 maçını oynamış olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Ligdeki maç programı nedeniyle 3 günde bir maç oynamak durumunda kalan bordo-mavililer söz konusu süreçte 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

Trabzonspor, Kayserispor yenmesi durumunda 3 galibiyetini elde etmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler