Şenol Güneş: Bizde ayrı gayrı yok!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kazanmamız gereken bir maçtı kaybettiğimiz çok maç var. Yeni gelen hocaları çok genç Türkiye'yi ve gençleri tanıyan bir hoca. Başarının kesinlikle yükselmesi gereken bir takım daha sonra yükselen değerini yansıtm

Şenol Güneş: Bizde ayrı gayrı yok!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kazanmamız gereken bir maçtı kaybettiğimiz çok maç var. Yeni gelen hocaları çok genç Türkiye'yi ve gençleri tanıyan bir hoca. Başarının kesinlikle yükselmesi gereken bir takım daha sonra yükselen değerini yansıtmaya çalıştı bugünde ama biz kontrollü oynamak istedik ve rakibi kontrol ettik. Son dakikada golün gelmesi bizim için şans oldu. Bizim tabi böyle bir süreçte aldığımız 3 puan bize rahatlık verdi. Umarım bunu katlayarak kullanırız. Tüm oyuncularım oyuna daha iyi motive olmuşlardı" dedi.

BİZDE AYRI GAYRI YOK...

Güneş, "Biz de ayrı gayrı yok yani. Kendi söylediğim sözü kendi beynime, gözüme söylüyormuşum gibi ben onların üzülmesini istemiyorum herhangi bir olumsuzluk ve sıkıntı varsa söylerim yani. Tüm oyuncularımın ve Giray'ın da bu düşüncede olduğunu düşünüyorum.

CSKA maçından sonra bir güven kaybıyla düşüş olmuştu ama bu 3 puanla düzeldik. Tarihi bir maç oynayacağız, CSKA Moskova ile. Artık tarihi bir maça hazırlanmanın bilinciyle hazırlıklar yapacağız. Neler yapabileceğimizi göstermek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor