Şenol Güneş Beşiktaş'a gidecek mi? Açıkladı

Adı Beşiktaş ile anılmaya başlanan teknik direktör Şenol Güneş iddialar hakkında konuştu. Yeniden teknik direktörlük görevine dönmek için yeşil ışık yaktı..Beşiktaş'ta geniş yetkilerle futbolun başına getirileceğinden bahsedilen teknik direktör Şenol Güne

Şenol Güneş Beşiktaş'a gidecek mi? Açıkladı

Adı Beşiktaş ile anılmaya başlanan teknik direktör Şenol Güneş iddialar hakkında konuştu. Yeniden teknik direktörlük görevine dönmek için yeşil ışık yaktı..

Beşiktaş'ta geniş yetkilerle futbolun başına getirileceğinden bahsedilen teknik direktör Şenol Güneş, "Trabzonspor'daki görevimi bıraktıktan sonra kendime söz vermiştim. 1 yıl dinleneceğim diye. Bu süre dolacak, 1 Şubat'ta doluyor" dedi.

Güneş, "Şu anda bana Beşiktaş'tan bir haber gelmedi. Yazılanları çok fazla okumuyorum. Ben futboldan uzak kalıp, dinlenmek istiyorum. Bunu da yaptım. Geçen sezon Şubat'ta ayrılmıştım. Bir sene dinleneceğim diye kendi kendime söz verdim. 1 Şubat'tan sonra gelişmelere bakarız. Şu sanda bir şey yok" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'TAN TEKNİK DİREKTÖRLÜK TEKLİFİ ALMIŞTIM

Beşiktaş'tan daha önce teknik direktörlük için teklif aldığını hatırlatan Güneş, "Futbolun yönetimi için teklif almanız durumunda cevabınız ne olur?" sorusuna, "Böyle bir durum yok. Daha önce teknik direktörlük konusunda gelişmeler olmuştu. Yeni bir durum yok. Fakat hayatın ne getireceğini bilemezsiniz. Dinlenme süremin tamamlanmasına henüz vakit var. Açıkcası şu anda kafamı başka şeylerle meşgul etmek istemiyorum" şeklinde cevapladı.

"BEŞİKTAŞ'TAN ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLAMASI" 2. SAYFADA

BEŞİKTAŞ'TAN ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLAMASI

eşiktaş Kulübü Yönetimi, başkan Fikret Orman'ın teknik direktör Şenol Güneş'i futbol şubesinin başına getireceği şeklinde bir gazetede yer alan haberi yalanladı.

Haberle ilgili Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başkanımız Sayın Fikret Orman'ın, teknik direktör Sayın Şenol Güneş'i geniş yetkilerle futbol şubemizin başına getirmek istediğine yönelik haber, tüm unsurları ile birlikte hayal mahsulü. Herhangi bir somut olaya dayandırılmadan, taraflarla hiçbir görüşme yapılmadan, 'kulislerde konuşuluyor' ifadesi ile altına imza atılan bu haberin, hangi amaca hizmet ettiğinin değerlendirilmesini taraftarlarımıza ve kamuoyuna bırakıyoruz"
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor