Beşiktaş'ta 2. kez şampiyonluk yaşayan Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş, NTV Spor'da katıldığı programda açıklamalarda bulundu.
Şenol Güneş, Trabzonspor'un başındayken 2010-11 sezonunda 82 puanla şampiyon olunan ancak şike süreciyle kupası çalınan dönemle ilgili konuştu.
Güneş "Bizim heşerilerimiz alındılar. Trabzonspor şampiyon olmadı mı 2010-11'de dediler. Söylediğim şey şu; Ben şampiyonluk kupasıı almadım. Ama ben 2010-11'i hakettiğimizi düşünüyorum. Daha önce de söyledim. Yeniden spekülasyon yapmak istemedim. Kupayı almadığımı ve şampiyonluğun özlemi içerisinde olduğumu söyledim." dedi.
Şenol Güneş'ten 2010-11 Sezonu Açıklaması: Kupayı Almadım Ama Hakkettik
Trabzonspor’un efsane ismi ve Beşiktaş’ın şampiyon teknik direktörü Şenol Güneş, 2010-11 sezonunda yaşanan şike süreciyle ilgili konuştu.
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir