Şenol Güneş Belçika'ya gitti

Trabzonspor Teknik direktörü Şenol Güneş Belçika’ya gitti. Sportif Direktör Ünal karaman ise Güney Amerika seferine çıktı.Şenol Güneş Menejer Adnan Demir’in oğlunun düğününe katılmak için Belçika’ya gitti. Şenol Güneş ile yakın dost olan ve aynı zamanda Y

Şenol Güneş Belçika'ya gitti

Trabzonspor Teknik direktörü Şenol Güneş Belçika’ya gitti. Sportif Direktör Ünal karaman ise Güney Amerika seferine çıktı.

Şenol Güneş Menejer Adnan Demir’in oğlunun düğününe katılmak için Belçika’ya gitti. Şenol Güneş ile yakın dost olan ve aynı zamanda Yattara’nın da menejerliğini yapan Adnan Demir Oğlunu evlendiriyor. Güneş de bu düğüne katılmak için Belçika’ya gitti.

Şenol Güneş’in  transfer çalışmaları için Belçika’da bulunan Sadri Şener ile de transferlere son şeklini vermek için bir araya gelmesi bekleniyor.

Sportif direktör Ünal Karaman’ın ise daha önce de izlenen bazı futbolcuları yeniden izlemek ve görüşmeler yapmak için Güney Amerika’ya gitti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor