Şenol Güneş Adrian'ı düşünüyor

UEFA Disiplin kurulu tarafından verilen 2 maçlık cezası sona eren Adrian Mierzejewski, Lille maçında teknik direktör Şenol Güneş'in en büyük kozlarından biri olacak. Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Benfica ile İstanbul'da

Şenol Güneş Adrian'ı düşünüyor

UEFA Disiplin kurulu tarafından verilen 2 maçlık cezası sona eren Adrian Mierzejewski, Lille maçında teknik direktör Şenol Güneş'in en büyük kozlarından biri olacak.
 Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Benfica ile İstanbul'da oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gören Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski, UEFA Disiplin Kurulu'nun tarafından 2 müsabakadan men cezası almıştı. Atletic Bilbao ve Inter maçlarında forma giymeyerek cezasını çeken oyuncu, Lille ile oynanacak olan karşılaşmada sahada olacak.
 Her iki ayağıyla da derin paslar verebilme özelliğine sahip olan Adrian, Lille maçında teknik direktör Şenol Güneş'in en önemli silahlarından biri olacak. Athletic Bilbao ve Inter maçlarında istifade edemediği oyuncusundan Lille maçında yararlanmak isteyen Güneş, oyun içersinde Polonyalı oyuncuyu farklı görevler vermesi bekleniyor. Oyun içersinde mevkii değiştire bilen ve değişik sistemlere uyum sağlama özelliği ile bilinen oyuncunun Lille maçında patlama yapması bekleniyor.

 "SAHADA ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"
 Aldığı ceza nedeniyle Avrupa'da iki maçta oynayamayarak takım arkadaşlarını yanlız bırakmanının üzüntüsünü yaşayan Adrian, artık yaşadığı kötü dönemi geride bırakmak istediğini söyledi. Takım arkadaşlarını yanlız bırkamanın üzüntüsünü yaşadağını belirten Polonyalı oyuncu, "Lille maçında hocam bana görev verirse en iyi şekilde görevimi yerine getirmek için çalışacağım. Takım arkadaşlarım İnter karşısında iyi mücadele ederek iyi bir sonuç aldılar ve grupta lider olduk. Lille maçını kazanmamız halinde
grupta büyük bir avantaj yakalamış olacağız. Bunu başaracak güce sahibiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor