'Seni unutmayacağız Umut'

Trabzonspor kulübünden yayınlanan mesajda , ‘Fransa'nın FC Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut, yaptığı açıklamada, "Trabzonspor’da herkese, transferimde emeği geçen başkanımıza ve Şenol hocamıza teşekkür ediyorum. Trabzonspor’un bu sezon yeni tran

'Seni unutmayacağız Umut'

Trabzonspor kulübünden yayınlanan mesajda , ‘Fransa'nın FC Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut, yaptığı açıklamada, "Trabzonspor’da herkese, transferimde emeği geçen başkanımıza ve Şenol hocamıza teşekkür ediyorum. Trabzonspor’un bu sezon yeni transferleriyle başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Bordo-Mavili forma altında her zaman elinden geleni yapmaya çalıştığını kaydeden Umut, "Umarım Trabzonspor’um başarılı olur" ifadesini kullandı.

Biz de kulüp olarak Umut Bulut'a gerek verdiği hizmetler gerekse de tüm iyi dilekleri nedeniyle teşekkür ediyor, Avrupa'da başarıyla ülkemizi temsil edeceğine olan inancımızı yineliyoruz. Seni unutmayacağız’ mesajı yayınlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler