Şenez Erzik - Aydınlar görüşmesi!

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Ali Aydınlar ve Şenes Erzik arasında geçtiği iddia edilen konuşmalar basına yansıdı.Bir alışveriş merkezinde yapılan toplantının detayları kamuoyuna şu şekilde duyuruldu:MEHMET ALİ AYDINLAR: - Savcı (Mehmet Berk) bana, 'F

Şenez Erzik - Aydınlar görüşmesi!

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Ali Aydınlar ve Şenes Erzik arasında geçtiği iddia edilen konuşmalar basına yansıdı.

Bir alışveriş merkezinde yapılan toplantının detayları kamuoyuna şu şekilde duyuruldu:

MEHMET ALİ AYDINLAR:
- Savcı (Mehmet Berk) bana, 'Fenerbahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Elimizdeki deliller çok sağlam' dedi.

ŞENEZ ERZİK:
- Durumun çok ciddi olduğu ortada. Deliller sağlamsa iş size düşüyor. UEFA ve FIFA'lık olmadan bir an önce bu işi çözmek gerek.

MEHMET ALİ AYDINLAR:
- Etik Kurulumuz 26 klasörlük dosyayı kozmik odada titizlikle inceliyor. İddialarla ilgili en adaletli kararı vermek için uğraşıyoruz.

Türk futbolunu derinden sarsan 'şike soruşturması' ile ilgili geçen cuma günü İstanbul'da Kanyon Alışveriş Merkezi'nde üst düzey bir toplantı yapılmıştı. Masada TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, UEFA Asbaşkanı ve FIFA İcra Kurulu üyesi Şenes Erzik ve TFF Başkanvekili Lutfi Arıboğan'ın olması 'şike ile ilgili üst düzey bir toplantı yapılıyor' yorumlarına neden olmuştu.

Üçlü, Kanyon'da öğle yemeği yedikten sonra kahve içerken, TFF'nin iki önemli ismi, Erzik'in bilgi ve tecrübesine başvurdu. Aydınlar, Erzik'e "Savcıdan (Mehmet Berk) önemli bilgiler aldım.

Bana 'Fenerbahçe'nin son 5 maçının sonucunu önceden biliyorduk. Deliller çok sağlam' dedi.

Zaten gözaltına alınan kişilerin önüne de bu belgeleri koymuşlar ve kimse inkar edememiş" bilgisini verdi.

Erzik duydukları üzerine, "Durum ciddi yani. Deliller gerçekten anlatıldığı gibi sağlamsa işi çözmek size düşüyor. UEFA ve FIFA'lık olmadan bu işi çözün. Yoksa ülke futbolu olarak çok ağır cezalar alırız. Hızlı hareket edilmeli" dedi. Aydınlar da, "Etik Kurulumuz, 26 klasörlük dosyayı titizlikle inceliyor. En adaletli karar için uğraşıyoruz" şeklinde konuştu.

'BU KADAR DELİL VARSA NİYE SUÇ ÜSTÜ YOK?'
Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık ilginç açıklamalar yaptı. Delili olanın ortaya koyması gerektiğini belirten Işık, "Madem bu kadar delil varmış, neden suçüstü yapılmadı? Ben Beşiktaşlıydım ama bu kavgada Fenerliyim, haklının yanındayım. Bu iddialar sürerse taraftarın tepkisi sertleşir" diye konuştu.

Bir de düzeltme yapacağını söyleyen Işık, "Yıldırım'ın son sözüm Fenerbahçe'dir sözü Kelime- i Şehadet'ten önce söyleyeceği bir sözdür. Elbetteki bir müslümanın en son söyleyeceği söz Kelime-i Şehadet'tir. Bir müslüman bunu yapmaz. Aziz Yıldırım da bunu yapmaz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler