Şenes Erzik: Seribaşı olmamız zor

Türkiye'nin Azerbaycan galibiyetinden sonra Play-Off'larda seri başı olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.UEFA, kesin sonucu kısa bir süre içinde açıklayacakUEFA BAŞKANI ERZİK: 'SERİBAŞI OLMAMIZ ZOR'Türkiye'nin Azerbaycan galibiyetinden sonra Play-Off'lar

Şenes Erzik: Seribaşı olmamız zor

Türkiye'nin Azerbaycan galibiyetinden sonra Play-Off'larda seri başı olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

UEFA, kesin sonucu kısa bir süre içinde açıklayacak

UEFA BAŞKANI ERZİK: 'SERİBAŞI OLMAMIZ ZOR'

Türkiye'nin Azerbaycan galibiyetinden sonra Play-Off'larda seri başı olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

Puan hesaplamalarında alınan galibiyet veya beraberliklerin yanı sıra; atılan ve yenilen goller, hatta kartların bile önemi var.

Son durumu Ekim ayı içerisinde İrlanda Cumhuriyeti, Bosna Hersek ve Türkiye'nin puanlarını içeren tablo ortaya koyacak.

TFF Medya İletişim Grubu dün gece ve sabahın erken saatlerinden itibaren UEFA müsabakalar birimi ile temasa geçti. Ancak şu dakikaya kadar Türkiye'nin seri başı olup olmadığı durumu netlik kazanmadı.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik de son hesapların tamamlanmadığını belirtirken, Türkiye'nin seribaşı olmasının zor olduğunu söyledi.

Son 2 maçlara göre İrlanda'nın 2 galibiyeti, Türkiye'nin 1, Bosna Hersek'in ise 1 galibiyet ve 1 beraberliği bulunuyor. Puan hesaplamalarında alınan galibiyet veya beraberliklerin yanı sıra; atılan ve yenilen goller, hatta kartların bile önemi var.

3 ülkenin (son iki maçlar hariç) sıralamadaki puan durumu şöyle:

Türkiye:27 836

İrlanda Cumhuriyeti:27 268

Bosna Hersek:27 118

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler