Şener'in Kayseri maçı mesajı

Sevgili Trabzonsporlular, Trabzonspor'un Kayserispor ile oynayacağı müsabakaya hoş geldiniz…İşte Başkan Şener'in mesajıBildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Galatasaray ile oynadığımız karşılaşmada 2 farklı yenik duruma düşmemize rağmen

Şener'in Kayseri maçı mesajı

Sevgili Trabzonsporlular, Trabzonspor'un Kayserispor ile oynayacağı müsabakaya hoş geldiniz…

İşte Başkan Şener'in mesajı

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Galatasaray ile oynadığımız karşılaşmada 2 farklı yenik duruma düşmemize rağmen maçta dengeyii sağladık, ardından da üstünlüğü getirecek fırsatları değerlendiremedik. Ancak oyun 2-2 devam ederken maçın hakem  Serkan'ın düşürüldüğü pozisyonlarda vermediği penaltı istediğimiz skoru elde etmemizi engelledi. Yönetim kurulu olarak söz konusu hakemle ilgili gereken tavrımızı gerek federasyon gerekse de MHK nezdinde gösterdik.

Hakemler konusundaki sessizliğimizi belli ki yanlış anlaşılmış. Şimdi hedefimiz oynayacağımız Kayserispor karşılaşmasında  3 puanla ayrılacak üzerimizdeki moralsizliği gidermek olacak.

Eğer bunu başarabilirsek Ankaraspor maçında gelecek 3 puanla Beşiktaş maçına daha da güvenle ve biraz daha da güvenle ve de biraz daha sıralamada yükselmiş  şekilde çıkacağız. Bu doğrultuda bizlere vereceğiniz destek fazlasıyla önemli bir kez daha hepiniz hoş geldiniz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor