Şener’i mahkum ettirmek ne kazandıracak?

Ömer Gürsoy, “Trabzonspor camiasının birlik ve bütünlüğe ihtiyacı olduğu dönemde böyle bir olayın nüksetmiş olmasını doğru bulmuyorum” dedi.Trabzonspor eski Asbaşkanlarından Ömer Gürsoy, Trabzonspor’un eski Başkan Sadri Şener hakkında yönetimin açtığı dav

Şener’i mahkum ettirmek ne kazandıracak?

Ömer Gürsoy, “Trabzonspor camiasının birlik ve bütünlüğe ihtiyacı olduğu dönemde böyle bir olayın nüksetmiş olmasını doğru bulmuyorum” dedi.

Trabzonspor eski Asbaşkanlarından Ömer Gürsoy, Trabzonspor’un eski Başkan Sadri Şener hakkında yönetimin açtığı dava ile ilgili Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

Gürsoy, Trabzonspor’un son dönemlerde yaptığı şeyleri çok doğru bulmadığını belirterek,“Sadri Şener’in kendi beyanatında olduğu gibi “Fenerbahçeliler bile bana bunu yapmadı” diyecek duruma gelinmesi büyük sıkıntı. Sayın başkan döneminde Kulübün siyasallaşması ile birlikte Trabzonspor’dan ciddi parçalanmalar oldu. Oysa bir bütünleşmeye ihtiyaç duyduğumuz bir dönemi yaşıyoruz. Böyle bir dönemde bu işin nüksetmiş olması camia adına büyük bir sıkıntı olmuştur.

Bu durum belli ki mahkemelik oldu bundan sonra düzeltilmesi de bir hayli sıkıntı. Ben Sayın Hacıosmanoğlu’nun önüne iyi bakması gerektiğini, maçlara insanların neden gelmediğini, bu camianın neden bu denli parçalandığı iyice düşünmesi kanısındayım. Sn Başkanın  kendi yaptıkları hep doğruymuş gibi düşünmesi yanlış. Gelinen noktada bir yanlışlık içerisindeyiz. Sadri Şener’i bu anlamda mahkûm ederek camia bir kez daha parçalanmışlık yaşayacak. O nedenle bu işi çok olumlu görmedim Kaldıki Sn Şener bu kulübe ekonomik sıkıntı yaşadığı dönemde yüklü bir miktardaki parayı bağışlayan bir insandır. Bu gün böyle bir işin içinde olacağına da ben inanmam .” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor