Şener'den Yanal açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Kulübün resmi internet sitesine açıklama yaptı.YANAL'I KİMSE YIPRATAMAZŞener, zirve mücadelesini sürdüren ekibin bazı çevrelerce yaratılan suni gündemlerle meşgul edildiğini ifade ederek, özellikle Teknik Direktör Ersun Yan

Şener'den Yanal açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Kulübün resmi internet sitesine açıklama yaptı.

YANAL'I KİMSE YIPRATAMAZ

Şener, zirve mücadelesini sürdüren ekibin bazı çevrelerce yaratılan suni gündemlerle meşgul edildiğini ifade ederek, özellikle Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bu kişilerce yıpratılmasına izin vermeyeceklerini vurguladı.

HOCAMIZLA PROBLEMİMİZ YOK

Yanal ile son derece uyumlu bir çalışma süreci yaşandığına değinen Şener, “Gerek bizim gerek camianın hocamızla ilgili bir problemi yoktur. Olması da mümkün değildir. Kendisini başarılı buluyoruz. Zaten takımın puan sıralamasındaki konumu ve sahadaki görüntüsü bunu göstermektedir” dedi.

SÖZLEŞME TEKLİFİ YAPACAĞIZ

Gerçekler bu yöndeyken sergilenmeye çalışılan yaklaşımı ligdeki başarıyı köstekleme çabaları olarak yorumlayan Başkanımız Şener, şunları söyledi; “Tüm transfer çalışmalarını birlikte yaptığımız, gelecek yılın planlamasını şimdiden organize ettiğimiz bir ortamda sarfedilen sözler ve yorumlar gerçek konumumuzla bağdaşmamaktadır. Şu anda bir anlaşmazlığımız olmadığı için anlaşma yapmak gibi bir acelemiz de doğal olarak yoktur. Takımımızın yaşadığı yoğun dönemi geçirip kendisiyle bugüne kadar olduğu gibi bir sohbet ortamında, müsait bir zeminde, gelecek yıllarla ilgili görüşmemizi gerçekleştirerek sözleşme yenileme teklifimizi ileteceğiz. Bu noktada altınızı çizmemiz gereken hocamızla ilgili hiçbir sorumuzun olmadığıdır. Kendisine güveniyoruz, başarılı buluyoruz ve yolumuza birlikte devam etmek istiyoruz”

HERKES SAĞDUYULU DAVRANMALI

Sözlerinin sonunda camiamıza da mesaj veren Şener, şöyle konuştu;

 “Zirve yarışının sürdüğü bu günlerden sezon sonuna kadar camiamızı uyarmak istiyorum. Bundan böyle sporcularımız ve teknik kadromuzla ilgili çıkarılacak asılsız haberlere ve dedikodulara itibar etmesinler ve önemsemesinler. Bunu başarımızın devamlılığı ve motivasyonumuzun sadece hedefe kilitlenmesi adına son derece önemli görüyoruz. Herkesten de bu anlayışla sağduyulu davranmasını bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler