Şener'den çarpıcı açıklamalar

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ligde henüz 2 haftanın geride kaldığını ve bir şeyler söylemek için çok erken olduğunu belirterek, şampiyonluk yolunda 4 büyük takımın kendi arasında oynayacağı maçların belirleyici olacağını söyledi.Bordo-mavililer

Şener'den çarpıcı açıklamalar

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ligde henüz 2 haftanın geride kaldığını ve bir şeyler söylemek için çok erken olduğunu belirterek, şampiyonluk yolunda 4 büyük takımın kendi arasında oynayacağı maçların belirleyici olacağını söyledi.


Bordo-mavililerin sabah yapılan idmanını izleyen Başkan Şener, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un ligin ilk 2 maçından da galibiyetle ayrılmasının çok önemli olduğunu belirten Başkan Şener, Galatasaray maçına kadar oynanacak maçlardan 3 puan ayrılmaları durumunda hedeflenen noktaya gidebileceklerini kaydetti.

"GEÇEN SEZON BEŞİKTAŞ MAÇINDA YAPILAN HATA İNŞALLAH TELAFİ EDİLİR"
Lige verilen ara nedeniyle önümüzdeki hafta sonu oynanacak Beşiktaş karşılaşmasını değerlendiren Şener, bu maçın geçen sene oynanan maçın etkisinde kalmayacağını vurgulayarak, "Maç beni etkilemez ama 3-2'lik mağlubiyet sonrası yaşananları herkes ibretle okuyor.

O maçta bize bir şey yapıldı demek istemiyorum. Geçmiş, bitmiş bir olay. Bunun sorumlusu varsa mutlaka hak ettiği cezayı alacaktır. Trabzonspor camiası çok önemli bir camiadır. Beşiktaş maçı kazandı diye bunun arkasına sığınmak gibi bir durumumuz yok. Ama yapılan hata çok fahiş bir hata. Federasyon inşallah bunu telafi eder" dedi.

"BİZDEN VE BEŞİKTAŞ'TAN PARA KESİLİYOR BAŞKA TAKIMLARA VERİLİYOR"
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yayın haklarında bir takım kesintiler yaptığını dile getiren Şener, "Bizden ve Beşiktaş'tan kesiyor başka kulüplere veriyor. Ama biz Trabzonspor olarak 25 milyon euroluk transferler yapıyoruz. Büyük bir takım olduğumuzu ispat ediyoruz.

Diğer kulüpler ise ufak boyutlarda transferler yapıyorlar. 3 sene önce Trabzonspor Kulübü garanti paranın kalkması için imza atmış. Onun için bizim de bu konuda yapacak bir şeyimiz yok. Ben istiyordum ki şampiyonluk payı da kalksın. Galip gelen takım en büyük payı alsın. Ama buna da diğerleri yanaşmaz" diye konuştu.


Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarına özel prim uygulaması yapacaklarını belirten Şener, ligde henüz 2 haftanın geride kaldığını ve bir şeyler söylemek için erken olduğunu ancak şampiyonluk yolunda Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kendi aralarında oynayacağı maçlardaki sonuçların etkili olacağını söyledi.

"YAPTIĞIMIZ TRANSFERLERİN DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"
Yapılan transferlerin doğru olduğunu düşünüyorum" diyen Şener, "Bir takım hatalar da olmuştur. Hata yapmak insanlara mahsustur. Biz iyi bir takım kurduk. Fenerbahçe çok iyi değil, Galatasaray'ın şampiyon olmuş bir kadrosu var. Hocaları eleştiriliyor ama bunun için erken olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş iyi oynuyor ama kolay gol yiyor" dedi.


Tony Sylva'nın bonservisinin 8 Eylül'de gönderilmesini beklediklerini belirten Şener, Beşiktaş maçında kaleyi kimin koruyacağına ise antrenmandaki performansa göre Teknik Direktör Yanal'ın karar vereceğini ifade etti.
Milli takımda bulunan oyuncular nedeniyle eksik çalıştıklarını ancak milli takımda oyuncu bulundurmanın da keyfini yaşadıklarını vurgulayan Sadri Şener, "Eskiden milli takıma daha çok oyuncu veriyorduk.

Milli takımlara 3 oyuncu daha vermek istiyoruz. Bunu da başaracağız" diye konuştu.
Trabzon Karadenizspor'un ilk haftada aldığı mağlubiyetin çok büyütülmemesini isteyen Şener, ilerleyen haftalarda durumun değişeceğini ve Bank Asya 1. Lig'e çıkacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor