Şener: Zorluklar bizi yıldıramaz

Trabzonspor'un Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Ağustos sayısında Başkan Sadri Şener'in yazısı okuyuculara sunuldu."Zorluklar bizi durduramaz" başlıklı yazıda Sadri Şener şunları söyledi:"Sevgili Trabzonsporlular,Avrupa mücadelesiyle başlamış ol

Şener: Zorluklar bizi yıldıramaz

Trabzonspor'un Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Ağustos sayısında Başkan Sadri Şener'in yazısı okuyuculara sunuldu.

"Zorluklar bizi durduramaz" başlıklı yazıda Sadri Şener şunları söyledi:

"Sevgili Trabzonsporlular,

Avrupa mücadelesiyle başlamış olduğumuz yeni sezonda her şeyin gönlümüzce olması en büyük dileğimizdir.

Transfer döneminde göstermiş olduğumuz üstün gayretlerle geçen yıldan daha iyi bir kadro kurduğumuza inanıyoruz.

Bu kadroyla çıktığımız Benfica karşısında özellikle ilk maçta oynadığımız başarılı futbola rağmen yediğimiz talihsiz goller ve hatalı hakem kararları nedeniyle sahadan istediğimiz sonuçla ayrılamadık.

Rövanşta da aleyhimize olan talihsizlikler devam etti ve tura veda etmek zorunda kaldık. Hakemler iki maçta attığımız 3 golü iptal ettiler. Oyuncularımız haksız kartlar gördüler.

Temennimiz Athletic Bilbao ile oynayacağımız müsabakalarda bu tablonun tekrarlanmamasıdır.

Şampiyonlar Ligi’nden elenmemizin ardından en büyük hedefimiz Play-Off’u geçerek UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmaktır.

Bunu başaracak bir teknik heyete ve oyuncu kadrosuna sahip olduğumuza inanıyoruz.

Rakibimizden asla çekinmiyoruz. Her iki maçta da Benfica önündeki mücadelemizden daha iyisini sergileyerek yolumuza devam etmek amacındayız.

Sezon öncesi yaptığımız transferlerden oldukça memnunuz.

Zokora zaten kalitesi bilinen bir futbolcu. Adrian, Celustka ve Henrique de üstün kabiliyetlerini kısa sürede belli ettiler.

Her geçen gün yenilerle eskiler birbirini daha iyi tanıyınca her şeyin çok daha iyi olacağını biliyoruz. Haftalar ilerledikçe ekibimiz daha da forma girecektir.

Geçmiş süreçte şevkimizi, çalışma azmimizi kırabilecek bazı gelişmeler yaşansa da bizler görevimizin başındayız.

Kulübün ilerlemesi adına tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz.

Bu aşamada siz değerli taraftarlarımızın desteği büyük önem taşımaktadır.

Hep birlikte elele vererek bütün zorlukların üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Sevgilerimle.

Sadri ŞENER
BAŞKAN"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor