Şener Z.Bankası binasını gezdi

Müze yapılması için Ziraat Bankasından kiralanan ait binayı gezen Başkan Sadri Şener tadilat için talimat verdi. MÜZE İÇİN HAZIRLIK BAŞLADITrabzonspor'da müze yapılması için yönetim kurulu tarafından kiralanan Ziraat Bankasına ait   yemekhane'nin müzeye d

Şener Z.Bankası binasını gezdi

Müze yapılması için Ziraat Bankasından kiralanan ait binayı gezen Başkan Sadri Şener tadilat için talimat verdi.

 

MÜZE İÇİN HAZIRLIK BAŞLADI

Trabzonspor'da müze yapılması için yönetim kurulu tarafından kiralanan Ziraat Bankasına ait   yemekhane'nin müzeye dönüştürülmesi için hazırlıklar başladı.

 

ŞENER BİLDİ ALDI

 Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu , Genel Sekreter Hasan Yener  Yöneticiler Celil Hekimoğlu ve Mehmet Tunç bugün müze yapılması düşünülen iki katlı binada inceleme yaparak Ziraat Bankası merkez müdürü Uğur Akdeniz'den bilgi aldı.

 

 

ŞAMİL EKİNCİ MÜZESİ OLACAK

Başkan Sadri Şener ve yöneticiler  Maraş caddesinde bulunan Ziraat Bankasına ait iki katlı binanın tadilatı için start verirken,   banka Merkez müdürü Uğur Akdeniz Bordo Mavili yöneticilerden 10 yıl boyunca saklamak zorunda oldukları ve binada bulunan Banka arşivi için depo yeri isterken, Bordo Mavililer ziraat bankası Merkez Şube müdürü Akdeniz'den binanın bir an önce Trabzonspor'a devrini istedi.

 

 

İki katlı binanın bir katı Trabzonspor Clup olarak hizmet vermesi için planlanırken, üst katı müze olacak.

 

Üç ay içinde bitirilmesi planlanan müzeye Yönetim kurulu daha önce efsane başkan Şamil Ekinci isminin verilmesinin kararını almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor