Şener: Yola devam ediyoruz!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, açıklama yaptı.Futbolda şike operasyonu kapsamında ifadesi alınan ve daha sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Sadri Şener, "Kaldığımız yerden devam" diyerek önemli mesajlar verdi.Şener, "Şuanda gündemimiz

Şener: Yola devam ediyoruz!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, açıklama yaptı.

Futbolda şike operasyonu kapsamında ifadesi alınan ve daha sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Sadri Şener, "Kaldığımız yerden devam" diyerek önemli mesajlar verdi.

Şener, "Şuanda gündemimiz transfer, herşey kaldığı yerden devam ediyor. Şuanda transfer için son sürat çalışmaları devam ettiriyoruz. Yeni transferimiz Celustka'nın işlemlerini tamamlayacağız ve Gabric'in sözleşmesini donduracağız" dedi.

Bu sürecin Türk futbolu için iyi olacağını belirten Şener, "Trabzonspor'un bu işten etkilenmemesi için elimden geleni yapıyorum. Şuanda takım bu olaylardan etkilenmemiş durumda diye görüyorum. Emniyette kaldığım 30 saat süre boyunca gördüm ki emniyette son derece kibar ve işini bilen polisler ile son derece bilgili hakimler var. Bundan çok gurur duydum" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor