Şener: Yıldızlar yetiştireceğiz

TAVİZ VERMEYECEĞİZ Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, göreve geldikleri günden bu yana Bordo-mavili kulübü daha iyi yerlere getirmeyi amaçladıklarını ve bundan sonrada taviz vermeden yollarına devam edeceklerini söyledi. GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIKGöreve ge

Şener: Yıldızlar yetiştireceğiz

TAVİZ VERMEYECEĞİZ

 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, göreve geldikleri günden bu yana Bordo-mavili kulübü daha iyi yerlere getirmeyi amaçladıklarını ve bundan sonrada taviz vermeden yollarına devam edeceklerini söyledi.

 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

Göreve geldikleri 10 aylık süre içerisinde gerek sportif, gerekse de ekonomik anlamda birçok çalışma yaptıklarını belirten Başkan Şener, "Göreve başladığımız 10 aylık sürede bir çok başarıya imza attık. Yönetimin kurulumuz görev süresi boyunca gerek sportif gerekse de ekonomik anlamda kulübümüzü sağlam temellere oturtma doğrultusunda gecesini gündüzüne katarak çalışmıştır. İcraatlarımızla birlikte camiamızın moralini yeniden ayağa kaldırdığımızı düşünüyorum" dedi.

 

BİZLER MACERA İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

 

Göreve hizmet için geldiklerini ve macera aramadıklarını ifade eden Şener, "Bizce Trabzonspor'un hedefi her zaman şampiyonluklar ya da Avrupa Kupaları olmalıdır. Bunlara ulaşabilmek için ise sabırlı ve gerçekçi bir yapılanmaya ihtiyaç duyulmaktadır. Gerçekleştirdiğimiz transferlerle takımın kalitesini arttırarak hem güçlü hem de değerli bir kadroya sahip olduk. Bizler macera için değil, hizmet için yola çıktık. Kulübümüzün siyasette, bürokraside ve işadamları düzeyinde sarsılmaya başlayan saygınlığını yeniden hayata geçirmek de öncelikli çalışmalarımız arasındaydı. Bu yönde de önemli adımlar attık" diye konuştu.

 

 

Yönetim kurulunun, 10 Şubat 2008 tarihinde gerçekleştirilen 56. Genel Kurul'da göreve geldiğini ifade eden Başkanı Şener, morali bozuk bir camianın direncini yeniden ayağa kaldırmak adına hamlelerine ara vermeden, gecelerini gündüzlerine katarak, güçlü bir kadro kurmanın temellerini attıklarını vurguladı.

 

Sadri Şener, göreve başladıkları 10 aylık süre içerisinde yaptıkları faaliyetleri şu şekilde dile getirdi:

 

AKYAZI TÜM TRABZON'UN PROJESİ

"Bizden olan projeleri göreve başladıktan sonra yok saymadık. Örneğin Akyazı Projesi'ni sadece Trabzonspor'un değil, tüm Trabzon'un projesi olarak kabul ettik...Ve büyük bir gerçek olarak gördüğümüz futbol mabedimiz Avni Aker Stadı'nı modern bir çehreye kavuşturarak, hem tarihin en büyük kombine kart satışını gerçekleştirdik, hem de rakiplerimiz üzerinde yoğun baskı oluşturan bir kimliğe büründük."

 

Bu icraatları hayata geçirirken ciddi bir ekonomik program uyguladıklarını vurgulayan Şener, bu konuda mevcut sponsorluk gelirlerini önemli ölçüde arttırdıklarını söyledi.

 

"HES PROJESİ İLE YILLIK 12 MİLYON YTL GELİR SAĞLAYACAĞIZ"

 

Öte yandan Şener, gelir kaynakları yaratma konusunda Uzungöl Regülatörü ve HES Projesi'ni hayata geçirdiklerini söyledi.

 

Şener şöyle konuştu:

 

"Bu proje, 25 milyon Dolar keşifle yapılacak. Kaynak Trabzonspor gelirlerinden bedel ödenmeden finans kuruluşlarından sağlanacaktır. Projeden yıllık 12 milyon YTL gelir sağlanması planlanmaktadır."

 

"TAKIMIMIZIN MARKA DEĞERİNİ ARTTIRDIK"

 

Trabzonspor'un hedefinin daima üst sıralar, şampiyonluklar ve Avrupa Kupaları olduğunu dile getiren Şener, bu doğrultuda kadroda önemli değişiklikler yaptığını belirterek, "Ülkenin gündeminde olan önemli oyuncularla birlikte, hem tecrübeli hem de genç sporcuları kadromuza kattık. Yaptığımız transfer hamlesi sonucunda takımımızın marka değeri artmış, yapılan harcamalarda da gelir-gider ön planda gözetilmiştir. Takımımıza bir çok yıldız oyuncu katıldığı gibi, kadro fazlası sporcularımızın da elden çıkartılarak hantal bir kadro oluşturulmuştur" şeklinde konuştu.

 

"ARA TAKIM  İLE ÖNÜMÜZDEKİ YIL YILDIZ ADAYI OYUNCULARI EKİBİMİZE KAZANDIRACAĞIZ"

 

Yönetim olarak 'Ara takım' uygulamasına önem verdiklerini ifade eden Şener, "Transfer piyasasında yaşadığımız gerçekler göstermektedir ki, bu proje bizim adımıza bir mecburiyettir. Birçok genç oyuncumuz bu ekipte değerlendirilmekte ve geleceğe hazırlanmaktadır. Karadenizspor'un sezon sonunda bir üst lige çıkması durumunda, önümüzdeki yıl yıldız adayı oyuncuları bu ekibe kazandırma yönündeki politikamız daha da hız kazanacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor