Şener ve Şakar'dan ilk yorum

Trabzonspor Başkanı ve Asbaşkanı açıklama yaptı.Asbaşkan Şakar “Camiaya hayırlı olsun. Sevinçliyiz hak ettiğimizi aldık. Henüz resmi yazı gelmedi. Mehmet Ali Aydınlar Şener’e telefonla tebligatı bildirdi. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.Sadr

Şener ve Şakar'dan ilk yorum

Trabzonspor Başkanı ve Asbaşkanı açıklama yaptı.

Asbaşkan Şakar “Camiaya hayırlı olsun. Sevinçliyiz hak ettiğimizi aldık. Henüz resmi yazı gelmedi. Mehmet Ali Aydınlar Şener’e telefonla tebligatı bildirdi. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Sadri Şener; "Fener şampiyon oldu ama olaylar sonrasında bizi şampiyonlar Ligine layık gördüler. Başkaların üzüntüleriyle sevinmeyi isteyen bir kulüp değiliz ama durum buysa ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şike soruşturmasında Biz sadece ifade verdik başka bir şey yok.

Ayrıca Ayın 5’ine kadar çalışmalarımızı hızlandıracağız. Transferler olabilir. Biz önümüzdeki olayları değerlendiriyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor