Şener TS'ye hedef belirledi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligin sonuna doğru yaklaşılan şu dönemlerde bugünden çok gelecek sezonu konuşmanın daha doğru olacağını vurguladı. Şener, Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Denizlispor maçında gelen galibiyeti

Şener TS'ye hedef belirledi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligin sonuna doğru yaklaşılan şu dönemlerde bugünden çok gelecek sezonu konuşmanın daha doğru olacağını vurguladı.

 

Şener, Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Denizlispor maçında gelen galibiyetin güzel olduğunu ve kalan haftalarda da prestij maçlarının oynanacağını kaydederek “, “Haftaya Galatasaray maçımız var. İnşallah bu galibiyetin devamı gelir. Biz yönetim olarak önümüzdeki yılın hazırlıklarını yapıyoruz. Transferle ilgili önemli gelişmeler var. Sonuna doğru yaklaşıyoruz. Taraftarın bize verdiği bu imkanı, ekonomik imkanları milimetrik kullanarak çok iyi bir Trabzonspor oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yönde de oldukça mesafe aldık, Bugün veya bundan sonraki maçlar için bir şey konuşmak bana göre yanlış. Önümüzdeki dönemi konuşmak daha doğru olur. Trabzonspor her sene şampiyonluğa oynamak için çıkar. İnşallah seneye de öyle olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor