Şener: Transferde aceleciyim!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bordo-mavili kulübün çok iyi bir futbol takımına ve teknik kadroya sahip olduğunu belirterek, bu yüzden şampiyonlar liginde dişini göstererek yoluna devam ettiğini söyledi."Alınan sonuçlarda Trabzonspor ruhu" var diyen Şen

Şener: Transferde aceleciyim!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bordo-mavili kulübün çok iyi bir futbol takımına ve teknik kadroya sahip olduğunu belirterek, bu yüzden şampiyonlar liginde dişini göstererek yoluna devam ettiğini söyledi.

"Alınan sonuçlarda Trabzonspor ruhu" var diyen Şener, ligde Kayserispor'u yenerek yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şener, gruptan çıkacaklarına inandığını belirterek, "Bizim 5 puanımız var, 5 de CSKA'nın. Onların averajı iyi. 9 puan Inter'in, 2 puanda Lille'in var. En sevindirici şey, Şampiyonlar Ligi'ne ilk katılışımızda kulüpte oturduk her saat başı hesap yapıyoruz. Normalde 0 puanla, alıp başınızı buradan gidebilirdiniz. Trabzonspor'un çok iyi bir futbol ve teknik kadrosu var. Bu yüzden takımımız Şampiyonlar Ligi'nde de dişini göstererek yoluna devam ediyor" dedi.

"İNTER'İN GRUPTAN ÇIKMA ŞANSI YÜKSEK" DEVAMI SAYFA 2'DE


Gruptan çıkacak takımlardan bir tanesinin Inter olacağını düşündüğünü ifade eden Şener, "Bana göre bizim için dönüm noktası 22 Kasım'daki Inter maçı olur. Orada her şey daha net ortaya çıkar. Gruptan mı çıkacağız, yoksa UEFA Avrupa Ligi'ne mi gideceğiz orada belli olur.

İnşallah gruptan çıkarız. Büyük ihtimalle gruptan çıkacak takımların bir tanesi Inter olur. Bu bizim için avantaj olabilir. Biz son maçı Lille oynayacağız, Inter - CSKA ile oynayacak. O hesaptan bakıldığında Inter bizim lehimize işler yapabilir" diye konuştu.

"AVRUPA TRABZONSPOR'U TANIYOR"
Avrupa'nın Trabzonspor'u tanıdığını belirten Şener, şöyle konuştu:

"Trabzonspor'un bahsedilir olması, iyi bir marka olmasından kaynaklanıyor. Bugün Avrupa'da Trabzonspor'u bilmeyen, gücünü tanımayan, onunla ilgili olumlu demeç vermeyen kimse yok. Buda bir başarıdır. Hem de olumlu bir başarı. Süper Lig'de geçen sezondan sadece 1- 2 puan gerideyiz. Takımımız hafta sonu ve hafta içerisinde maçlar oynuyor. Milli takıma gidecek yerli ve yabancı oyuncular var.

Dışarıdan bakıldığında bu takımın hakkı verilmeli diye düşünüyorum."

"ŞEHİRDE ESKİ AVRUPA MAÇLARININ HAVASI YOK"
Trabzon şehrinin Avrupa maçlarında eski havasının olmadığını savunan Şener, "CSKA Moskova maçında tribünler doldu. Biz satılmayan biletlerin para kısmında değiliz. Şehrin bu heyecana sahip olması, takıma sahip çıkması lazım. Ben eski bir yöneticiyim. Eskiden şehre yabancı bir takım geldiği zaman dolardı. Akşam herkes restoranlara dağılırdı. Herkes bir kulübü ziyaret ederdi. Onlar pek kalmadı. Belki jenerasyon değişti ondan. Dün stat tam doluydu, şehirde kalabalıktı. Çok büyük paralar vererek şehri bu

kadar tanıtamazsınız. Ayrıca CSKA Moskova maçında tüm oteller doldu. Demek çok acele buraya bir iki otel daha yapılması gerekiyor. Bunlar hep Trabzonspor sayesinde ortaya çıkan gerçekler" şeklinde konuştu.

"TRABZONSPOR RUHU VAR" DEVAMI SAYFA 3'TE...


Şampiyonlar Ligi'nden ciddiyeti öğrendiklerini de belirten "İki defa ikinci devreye geç çıktık diye ceza aldık. UEFA değiştirdiğimiz çimler için bize teşekkür etti. Biz yaptık becerdik şimdi Galatasaray aynı firmaya çimlerini değiştiriyor. UEFA bu konuda bize çok teşekkür etti."dedi.

Trabzonspor'un başarılı bir takım olduğunu ifade eden Şener, "Bunu biz söylemiyoruz, herkes söylüyor. Bu kadar transfer ve yatırımın karşılığına almamız lazım. Birde Trabzonspor ruhu var. 19 günde 1 mağlubiyet aldık. Bu sonuçlar normal. Daha iyisini yapmamız gerekir" diye konuştu.

"KAYSERİSPOR İYİ BİR TAKIM"
Spor Toto Süper Ligin 10.haftasında kendi sahalarında ağırlayacakları Kayserispor maçının önemli olduğunu söyleyen Şener, şunları söyledi.

"Kayserispor'un iyi bir takımı ve iyi oyuncuları var. Onun da hocası bizim Trabzonspor'umuzda oynadı. Gaziantep'inde hocası Trabzonspor'da oynadı. Biraz da olaylara bu cepheden bakmak gerekiyor" diye konuştu.

Şener, transfer konusunda ise henüz Şenol Güneş'in kendilerine bir şey söylemediğini ifade ederek, "Gerektiği zaman gerekli transferleri yaparız. Ben bu konularda biraz aceleciyim. ifadesini kullandı.

"AKYAZI PROJESİ TAMAMLANDIĞINDA 24 SAAT YAŞAYAN BİR YER OLACAK" DEVAMI SAYFA 4'TE...


Akyazı Projesi'nin hayatı geçmesi halinde Trabzon'un çok şey kazanacağını belirten Şener, "Akyazı Projesiyle ilgili toplantıya katıldım. Akyazı'daki ihtiyaçları belirttik. Projenin çizimi devam ediyor. Spor bakanlığına 105 dönümlük yerin tahsisini almak için uğraşıyoruz. O bittikten sonra modern bir kamp yerine sahip olacağız. 105 dönüm bize yeter. Orası 24 saat yaşayan bir yer olacak" şeklinde konuştu.

"PFDK, TRABZONSPOR'A CEZA KESMEK İÇİN KURULMUŞ BİR KURUM DEĞİL"
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) kendilerine kestiği cezayla ilgili de konuşan Başkan Şener, "PFDK, Trabzonspor'a ceza kesmek için kurulmuş bir kuruluş değil. Herkese ceza kesmek için kurulmuş. Atma sahaya bir şey ceza yeme. Keyfi ceza verildiğini düşünmüyorum. Rasgele ceza olacağını da sanmıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor