Şener: "Transfer yapacağız"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bursasporlu Yusuf Şimşek'in ismini menajerlerin basına verdiğini belirterek menejerlerin verdiği bu isimleri gazete sayfalarına yazarak boşuna sayfalarınızı meşgul etmedi.Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde spor gazete

Şener: "Transfer yapacağız"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bursasporlu Yusuf Şimşek'in ismini menajerlerin basına verdiğini belirterek menejerlerin verdiği bu isimleri gazete sayfalarına yazarak boşuna sayfalarınızı meşgul etmedi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde spor gazetecileri ile bir araya gelen Şener, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Trabzonspor'da transfer çalışmalarının yıl boyunca sürdüğünü belirten Şener, "Ocak ayı transfer döneminde kadroya fazla oyuncu katma şansınız yok. Eğer 1-2 tane alabilirsek alacağız. Yabancı ve yerli olmak üzere araştırmalarımız sürüyor" dedi.

Trabzonspor'un Bursasporlu Yusuf Şimşek'le ilgilendiği şeklindeki haberlerle ilgili bir soru üzerine Şener, şu cevabı verdi: "Bu isimlerin çoğunu menajerler basına veriyor. Menajerlerin verdiği bu isimleri yazarak gazetelerin sayfalarını boşuna meşgul etmeyin. Oralara başka şeyler yazın. En son benden ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'ndan duyarsanız olur."

Trabzonspor'dan hiçbir oyuncuyu vermek istemediklerinin altını çizen Şener, bütün oyuncuların iyi oynadığını ve imkanlarının da yerinde olduğunu söyledi.

Akyazı Stat Projesi'yle ilgili konuşan Başkan Sadri Şener, bu projenin hayata geçirilmesini en çok kendisinin istediğini vurgulayarak şöyle konuştu:

"Bir Akyazı Projesi var. Deniz üstünde kazıklar üzerinde bir proje, çok olağanüstü. Türkiye'de ve dünyada bir örneği yok. Ancak şu anki ekonomik krizde bu projeyi Türkiye'de değil dünyada yap-işlet-devret modeli ile yapacak firma yok. Bunun hayalini kurup kimse bir birini kandırmasın."

"AKYAZI PROJESİ'Nİ ANCAK DEVLET YAPABİLİR"

Stat Projesiyle ilgili olarak "Devlet bu işe soyunmazsa bu stadyumu yapma imkanı yok" diyen Şener konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Devletin bütçesinden bu işe para ayrılması gerekiyor. Stat projesi Trabzonspor'un dışında, biz sadece destek verebiliriz. Ben bu stadyumun yapılmasına bayılırım. Nasıl yapılması gerektiğini anlatıyorum. Devletin buna para koyması gerekir. Özel sektörde bunda kar etmek ister. Baktığınızda ortaya rakamları koyduğunuzda özel sektör bundan kar edemiyor. Avni Aker'in yerini versek bir daire orada 300 bin YTL eder ama İstanbul Ali Sami Yen Stadyumun yerinde bir daire yaptığınızda 1 milyon dolar eder."

Konuyu Trabzon milletvekilleriyle konuştuğunu belirten Şener, bu konuda milletvekillerinin gerekli girişimleri yapmadığından yakınarak şunları dile getirdi:

"Bu yılın bütçesine ödenek konulması için talepte bulundum. Ama bunu bütçeye koyduramadık. Bütçe görüşmeleri devam ediyor. Başbakan talimat verirse bu iş olur. "200 milyon YTL ilgili müdürlüğün bütçesine koyun" derse bu iş olur. Maliye Bakanı da buna itiraz etmez. Trabzon milletvekillerinin hepsine bunu gönderdik ama koyamadılar. Milletvekilleri sadece öğretmen tayinleri için seçilmez. Akyazı Projesini gerçekleştirmek için de seçilir. Trabzon'da yapılması gereken işlerden biri olarak stat projesi ilk sırada yer alıyor."

Israrlı sorular üzerine hakemlerle ilgili konuşmak istemediğini söyleyen Şener, "Bu bitti artık. Geriye takılıp kalmanın bir anlamı yok. Kulüp Başkanı konuştuktan sonra yürüyüş yapmanın bir anlamı da yok. Olay fazla büyütüldü. Biz bu işe son noktayı koyduk" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler