Şener: "Trabzon çok iyi yolda"

Şener, Beşiktaş maçıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, sezonun 3. maçını oynadıklarını belirterek, ''İki takım da anladığım kadarıyla gol yememek için uğraştı. Fakat bizim gidişatımız iyi diye düşünüyorum. Geçen yılki kadroyla oynasak sonuç böyle

Şener: "Trabzon çok iyi yolda"

Şener, Beşiktaş maçıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, sezonun 3. maçını oynadıklarını belirterek, ''İki takım da anladığım kadarıyla gol yememek için uğraştı. Fakat bizim gidişatımız iyi diye düşünüyorum. Geçen yılki kadroyla oynasak sonuç böyle olmazdı'' dedi.

19 Eylül Cuma günü Denizlispor ile karşılaşacaklarını dile getiren Şener, ''İnşallah daha iyi olacağız ve iyi sonuçla yolumuza devam edeceğiz. Beşiktaş ve bizim gibi başa oynayan takımın berabere kalması normal sonuçtur. Artık bundan sonraki maçlara bakacağız. Ama Trabzonspor'un çok iyi yolda olduğu kesin'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor