Şener: "Telafi edeceğiz"

Turkcell Süper Lig'de dün Sivasspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener, lig maratonunda bu tür kayıpların doğal olduğunu, oyuncularının Kayserispor maçında bunu telafi edeceklerini düşündüklerini söyledi. Şener, karşılaşma

Şener: "Telafi edeceğiz"

Turkcell Süper Lig'de dün Sivasspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener, lig maratonunda bu tür kayıpların doğal olduğunu, oyuncularının Kayserispor maçında bunu telafi edeceklerini düşündüklerini söyledi.

Şener, karşılaşmanın ağır bir sahada oynandığını belirterek, ''Hiçbir takımı küçümsememek lazım. Sivasspor iyi bir takım. Lig maratonunda bu tür sonuçlar doğal. Haftaya Kayserispor maçında bizim oyuncular bu farkı kapatırlar diye umut ediyoruz'' dedi.

Yollarına devam ettiklerini ifade eden Şener, iyi bir takımları olduğunu ve önlerine baktıklarını kaydetti.
Şener, hakem konusunda demeç vermeyi uygun görmediğini de ifade ederek, ''Hakem öyle görmüş, öyle değerlendirmiş. Biz penaltı gibi gördük ama gözden kaçmış olabilir'' diye konuştu.

Ligdeki yerlerini sezon sonuna kadar koruyup mutlu sona ulaşmak istediklerini ifade eden Şener, şunları kaydetti:

''Ancak önümüzdeki yolun zor ve meşakkatli olduğunu biliyoruz. Bizler eski yıllarda sezona hep şampiyon olacağız diye başlıyor ama sonrasında büyük hayal kırıklıkları yaşıyorduk. Bu nedenle şimdi olaylara biraz daha temkinli yaklaşıyoruz. Kulübü devralalı 8-9 ay oldu. Ama yarışmacı bir kimlik kazandığımız ortada.''
Trabzonspor camiasının kenetlendikten sonra başaramayacağı hiçbir hedefin kalmayacağını kaydeden Şener, ''Bu sezonda takım olarak iyi yoldayız ve daha iyi olacağımızı düşünüyoruz. Yeter ki taraftarlarımız desteğini kulüp üzerinden eksik etmesin'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor