Şener: Tanrının adaleti

Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'u uzatma dakikalarında attığı gol ile 1-0 yenerek zirvedeki iddiasını sürdüren Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener, ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi.      Şener, Bursaspor gibi bir takım karşısında s

Şener: Tanrının adaleti

Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'u uzatma dakikalarında attığı gol ile 1-0 yenerek zirvedeki iddiasını sürdüren Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener, ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi.
    

Şener, Bursaspor gibi bir takım karşısında son anda buldukları gol ile galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, ''Süper bir olay. Deplasmanda son dakikada ofsayttan bir gol yiyerek yenilmiştik. Sanki bu maç Tanrının bir adaletiydi'' dedi.
    

Daha önce ligde 5 maçlarını galibiyetle kapatmayı hedeflediklerini kaydeden Şener, şunları söyledi:
     ''Bunların ilk 3'ünü gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde 2 hafta kaldı. Eskişehirspor ile gelecek hafta deplasmanda karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Ama bu hafta Beşiktaş-Galatasaray, son haftada Galatasaray-Sivaspor maçları var. Şampiyonluk konusunda ancak temennide bulunabilirim. Çünkü hesap yapmak çok zor. İnşallah ligi en iyi şekilde bitiririz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor