Şener son noktayı koydu

Şener, “Yattara Trabzon'da son derece mutlu, gitme diye bir niyeti yok” dedi. Şener, Yattara'nın sözleşmesinin devam ettiğini anımsatarak, “Yattara ile ilgili hiçbir problemimiz yok. Asbaşkanımız Hayretin Hacısalihoğlu kendisiyle detayları konuşuyor. Biz

Şener son noktayı koydu

Şener, “Yattara Trabzon'da son derece mutlu, gitme diye bir niyeti yok” dedi.

Şener, Yattara'nın sözleşmesinin devam ettiğini anımsatarak, “Yattara ile ilgili hiçbir problemimiz yok. Asbaşkanımız Hayretin Hacısalihoğlu kendisiyle detayları konuşuyor. Biz de çocuklarının okul durumunu hallettik. Kesinlikle Yattara'nın Trabzon'dan gitme diye bir niyeti yok. Trabzon'da son derece mutlu. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Yarın imzalayalım diye de bir şey yok. Herkes şunu iyi bilsin, Yatara Trabzondan gitmez. Zaten Türk olmak için de başvurusunu yaptı” diye konuştu.

Selahattin AYDINLI


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler