Şener: Şimdi destek zamanı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, G.Saray mağlubiyetinden sonra herkesin gerekli dersi çıkartması gerektiğini belirterek, “Önemli olan bu maçı unutarak ilerleyen haftalara umutla bakabilmektir.Lider gittiğimiz deplasmandan lider dönemediğimiz için ü

Şener: Şimdi destek zamanı
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, G.Saray mağlubiyetinden sonra herkesin gerekli dersi çıkartması gerektiğini belirterek, “Önemli olan bu maçı unutarak ilerleyen haftalara umutla bakabilmektir.Lider gittiğimiz deplasmandan lider dönemediğimiz için üzgünüz” dedi.

Şener, ligde ilk mağlubiyetlerini aldıklarını da ifade ederek, “Elbette ki bu dünyanın sonu değil. Her maçı kazanacağız diye bir kural yok. Şu anda Gaziantepspor ile ligde ve kupada yapacağımız maçları düşünüyoruz” diye konuştu.

Geçen sezon Trabzonspor'un ligin ilk yarısında 22 puan topladığını söyleyen Başkan Şener, “Bu sezon ise 7 maçta 16 puan aldık. Demek ki ortada bir başarısızlık yok. Yönetim kurulumuz bu takıma güvenmektedir. Kısa sürede her şey yoluna girecek ve Trabzonspor yine liderlik koltuğuna oturacak. Trabzonspor büyük bir kulüptür, camiadır. Herkese düşen sorumluluklar vardır. Şimdi destek olma zamanıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler