Şener Özgener ile ne konuştu

Trabzonspor Kulübü olarak futbolun içerisinde bulunan kurumların kavgasından değil diyaloğundan yana olduklarını kaydeden Şener, söz konusu görüşmenin de bu çerçevede gerçekleştirildiğinin bilinmesini istedi. ''Sayın Başkan'la yapmış olduğum telefon görüş

Şener Özgener ile ne konuştu
Trabzonspor Kulübü olarak futbolun içerisinde bulunan kurumların kavgasından değil diyaloğundan yana olduklarını kaydeden Şener, söz konusu görüşmenin de bu çerçevede gerçekleştirildiğinin bilinmesini istedi.

''Sayın Başkan'la yapmış olduğum telefon görüşmesi son derece medeni ölçüler içerisinde yaşanan olayların değerlendirmesi şeklinde geçmiştir.'' İfadesini kullanan Başkanımız Sadri Şener Şunları söyledi:

''Biz Trabzonspor Kulübü olarak her zaman kavgadan yana değil karşılıklı diyalogdan yana bir tavrı sergilenmesi gerektiği düşüncesindeyiz. Bu çerçevede Federasyon Başkanımız Sayın Mahmut Özgener'le disiplin kurulu na sevkim konusu gündemdeyken bir telefon görüşmesi gerçeklelştirdik. Bu görüşmenin içeriği yaşanların değerlendirmesi biçiminde yorumlanmalıdır. Bizler uğradığımıza inandığımız haksızlıkların izahını yapıp bu tarz olayların tekrarlanmaması yönündeki beklentimizi aktarırken, Sayın Özgener de kendi bakış açısından konuların bir değerlendirmesini yapmıştır. Olayın bundan fazla büyütülecek bir tarafı yoktur. Bir kulüp başkanın federasyon başkanıyla görüşmesinden doğal bir durum da söz konusu değildir. Görüşmemizde iki taraf da olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getirmiştir. Biz Trabzonspor Kulübü olarak sayın başkanı ve yönetimini başından beri destekliyoruz. Federasyonun diğer unsurlarının yaptığı hataları da kendilerine bağlamak amacında değiliz. Sadece bu olayların çözümlenmesini bekliyoruz. Görüşmede dile getirdiğimiz de budur.''

Eskişehirspor maçında taraftarlarımızın gösterdiği sağduyulu yaklaşıma da dikkat çeken Başkanımız Şener, kulüp ve camia olarak medeni ve demokratik ölçüler içerisinde gereken tepkilerin verildiğine işaret etti. Şener, ''Tepki yöntemimiz bütün ülkeye örnek olmalı ve futbolda şiddetin ortadan kalkması doğrultusunda iyi değerlendirilmelidir. Bu süreci yaşanmış, bitmiş ve herkes gerekli mesajı almıştır diye görüyor artık nokta koyulmasını bekliyoruz. Biz sadece Trabzonspor'un değil, diğer takımların da haksız yere puan kaybetmesinin ya da kazanmasının engellenmesini istiyoruz tepkimiz sadece bunadır''diyerek sözlerini tamamladı.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler