Şener lider Trabzonspor istiyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili takımın ligdeki gidişatının iyi olduğunu ve birkaç hafta sonra tekrar liderlik koltuğuna oturmak istediklerini söyledi. Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige 25 oyuncu transferiyle başladıkların

Şener lider Trabzonspor istiyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili takımın ligdeki gidişatının iyi olduğunu ve birkaç hafta sonra tekrar liderlik koltuğuna oturmak istediklerini söyledi.

Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige 25 oyuncu transferiyle başladıklarını ve yeni oluşmuş bir kadro ile 22. hafta sonrası iyi bir konumda bulunduklarını belirtti.

Bu haftaya kadar bazen liderlik koltuğunda oturduklarını bazen de zirveye yakın yerde yer alarak zirve yarışından hiç kopmadıklarını ifade eden Şener, ''Gidişatımız iyi. 22 hafta boyunca hep yukarılarda olduk. Çoğunda da lider olduk. Bir iki hafta sonra tahminimiz liderlik koltuğuna otururuz'' diye konuştu.

Trabzonspor'un hep zirvede yer almasına karşın eleştirilere uğramasına ilişkin olarak da Şener, şöyle konuştu:
''Kötü oynadığımız maçlarda da alınan 3 puan önemli. Futbol maç bittikten sonra unutuluyor, ama 3 puan hanene yazılıyor. Meyve veren ağaç taşlanır. Bazıları başarını istiyor, bazıları ise istemiyor. Biz mücadelemizi sürdüreceğiz ve zirve mücadelesine devam edeceğiz'' diye konuştu.

Şener, ligde art arda Konyaspor, Galatasaray ve Gaziantepspor ile zorlu maçlar yapacaklarını ifade ederek, ''Takımın eni boyu bu maçlardan iyi sonuçlar alacak güçte. Bu zor dönemi iyi bir şekilde geride bırakacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler