Şener "İsmimi riske ettim"

Trabzonspor'da başkan adaylığını açıklayan Sadri Şener, haber61.net'e çarpıcı açıklamalar yaptı.Trabzonspor bir uçak ve şuan irtifa kaybediyor, uçağın burnu havaya diklendi mi görevi gençlere devredeceğim.DURUM İYİ DEĞİL Trabzonspor'un başkanlığına yenide

Şener "İsmimi riske ettim"

Trabzonspor'da başkan adaylığını açıklayan Sadri Şener, haber61.net'e çarpıcı açıklamalar yaptı.

Trabzonspor bir uçak ve şuan irtifa kaybediyor, uçağın burnu havaya diklendi mi görevi gençlere devredeceğim.

DURUM İYİ DEĞİL
Trabzonspor'un başkanlığına yeniden talip olan Sadri Şener adaylık süreci ve hedefleri ile ilgili olarak en çarpıcı açıklamaları haber61.net'e yaptı.

Şener, Trabzon'un zirvesinden Trabzonspor'un falına baktı. Boztepe'de arkadaşımız Orhan ÇAVUŞOĞLU'na çarpıcı açıklamalar yapan Şener, bir anlamda da görevde kalacağı süreyi de belirledi.

 

Şener” Trabzonspor'u şuan irtifa kaybeden ve hızla yere doğru pike yapan bir uçak gibi düşünün. Şimdi pilot değişiyor. Sadri Şener ismi Trabzon'da saygı ve sevgi görüyordu. Göreve soyunarak bunu riske ettim. Uçağın burnu gökyüzüne doğru diklendiğinde ben yine yokum “dedi.

BAŞARISIZ DA OLABİLIRİZ
Trabzonspor'da kongrede yeniden adaylığını açıklayan eski başkan Sadri Şener göreve baskılar sonucu talip olduğunu söyledi.

Şener, isminin Trabzon'da sevildiğini anımsatarak, “Trabzonspor'un içinde bulunduğu durum nedeniyle üzerimde fazla baskı oluştu. Daha fazla dayanamadım. Beni Trabzonspor adaylığına Trabzon'da ismime duyulan saygı ve sevgi itti .Bunu hissetmezsem aday olmazdım. Bu sevgi ve saygıya karşı bende kayıtsız kalamazdım. Ancak ileri de başarılı olacağız diye bir kayıt da yok. Çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

BÜYÜK RİSK ALDIM
Yeniden aday olarak Trabzon'da saygı ve güven duyulan Sadri Şener ismini riske attığını ettiğini de sözlerine ekleyen Şener” Arkadaşlarımızla birlikte zor bir göreve soyunduk. Ancak ben Sadri Şener ismini risk ettim. Çünkü ilk dönemim çok başarılıydı.Trabzon'da insanlar bana saygı ve sevgi gösteriyor. Göreve seçilir ve başarısız olursak ne olur diye düşünmek bile istemiyorum.Yani benim iki kat sorumluluğum var. Bakın Trabzonspor'a yeniden başkan adayı olmaz, Sadri Şener, ismini koruyabilirdim ,Ancak benim için Trabzonspor ismi, Sadri Şener isminden daha önemli .Ben böyle hissettim. Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumdan bizimle çıkacağı söylendi. Bana duyulan sevgiyi ve güveni karşılıksız bırakamazdım. Bu nedenle görevden kaçmadım. İsmime duyulan saygıyı ve güveni hiç düşünmeden bir kenara bıraktım.Trabzonspor'a binlerce Sadri Şener feda olsun.”dedi



UCAĞIN BURNU HAVAYA DİKLENİNCE YOKUM
Başkan adayı Sadri Şener geçtiğimiz günlerde basında kendisinin altı ay sonra görevi gençlere devredeceği şeklinde bir haberin yer aldığına dikkat çekerek” Bakın bu yazılan kısmen doğru değil. Görevi sürem belli değil. Çünkü Trabzonspor'un içinde bulunduğu duruma bir bakın. Trabzonspor irtifa kaybeden uçak gibi hızla yere pike yapıyor. Uçağın burnunun havaya diklenmesi gerekir. Bunu başardığımız gün benim görevim tamamlanmış olur. Bunu ne kadar sürede başarırız bilemem o nedenle şuan size bir tarih ve zaman veremem..Sadri Şener ismi de tek başına mucize yaratmaz. Uçağın burnunun yeniden havaya diklenmesi için her Trabzonlunun, her Trabzonsporlunun desteğine ihtiyacımız var. Bunu birlikte başaracağız.



AKYAZI YAPILABİLİR
Avni Aker stadının ihtiyaçları karşılamaya yetmediğini kendilerinin de kabul ettiğini ifade eden Şener “Mevcut stadı yeniden yıkmak veya restore etmek de dahil, Akyazı projesi ve başka alternatifleri değerlendireceğiz. Akyazı projesine karşı ön yargılı değiliz, Ben Akyazı'nın yerini hiç görmedim. Orda deniz dolacakmış . Bakın 2011 Olimpiyatları Trabzon'da yapılacak. Ayrıca bizim tesislerin Devlet Hava Meydanlarına devri söz konusu. Devlet hava meydanları burada bize ait 33 dönümlük araziyi ücret ödemeden alamaz. Orada 49 yıllığına kiraladığımız alanlar da var. Antrenman sahalarımız ,kulüp binamız da orada. Eğer burası istimlak edilirse DHMİ'ye parasını verecek ya da bize aynen böyle bir tesis yapacaklar. Akyazı için ayrıca alternatiflerde var. Bakın Avrupa Birliği Fonları var. Eğer buranın 49 yıllığına kullanım hakkının bizde olduğunu belgeler ve o projeyi AB ye sunarsak oradan karşılıksız kredi alabiliriz. AB fonlarından yararlanabiliriz. Bu konuda uzman arkadaşlarım var. Ayrıca Olimpiyatların burada yapılması da ayrı bir şans. Akyazı projesi için Devlet yardımı da gelebilir.Bunların hepsini değerlendirmeye alarak bir karar vereceğiz. Ama bunlar uzun vadeli çalışmalar.



HİSSELERİ ALACAĞIZ
Borsaya açılmanın Trabzonspor'a zarar vermeye başladığına değinen Şener, “Özellikle ocak ayında, ertelenen temettü, futbolcu alacakları, diğer borçlar, ara transferde takviye ve olası temlikler nedeniyle yüklü miktarda sıcak paraya gereksinim var. Borsa Trabzonspor'un aleyhine işlemeye başladı. Şuanda kurumun ekonomik yapısını da tam olarak bilmiyorum. Ancak şunu söyleyeyim.Yüklü bir miktarda para bulunduğunda ve çok gerekmediği sürece futbolcu transferi yerine borsa'dan hisseleri geri alacağız. Borsadaki hisselerin büyük bölümü Alman Deutshce bankın elindeymiş. Bu hisseleri ne yapıp yapıp almalıyız. Çünkü borsanın yükü kulübün yükünü daha da ağırlaştırıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler