Şener: İnsanlar neden bu hale geldi

Haber61.net - Özel haber- Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.Sadri Şener insanların nasıl bu hale geldiğini bulmak lazım diyerek "Trabzonspor ceza alacak bu doğru ama bu sadece bu kadar değil. Trabzon insanları ne den

Şener: İnsanlar neden bu hale geldi

Haber61.net - Özel haber- Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Sadri Şener insanların nasıl bu hale geldiğini bulmak lazım diyerek "Trabzonspor ceza alacak bu doğru ama bu sadece bu kadar değil. Trabzon insanları ne den bu hale geldi bunu düşünmek lazım. UEFA Fenerbahçe'ye ceza veriyor. Neden verdi şike yaptığı için bunlardan sonra sen Fenerbahçe'ye ceza vermiyorsun. Sahaya yansımadı diyorlar. Tamam sahaya yansımasın ama bizim maçlarda teşvik verildiği kesin. İnsanların hakkını vermiyorsun. Bunun karşılığında sahaya taş atmak mı lazım tabi ki hayır" dedi.

Sadri Şener açıklamalarını şöyle sürdürdü;

TRABZON'UN TANSİYONUNUN DÜŞÜRÜLMESİ LAZIM

Mücadeleye devam etmeklazım ama şehrin tansiyonunu da düşürmek lazım. Nasıl olur bu. Saha sonuçları ile . Hami ne kadar doğru bilmiyorum. İyi futbolculukla iyi hocalık aynı şeyler değil. Trabzon insanı biraz sinirli ama bundan sonra sakin olmak durumunda. Trabzon siyasilerinin çok bir yaptırım gücü yok. Onlarada fazla yüklenmemek lazım. Onların da bazı çekinceleri var.

TRABZONSPOR 3-5 KİŞİYLE YÖNETİLEMEZ

Bu saatten sonra onunda yapacağı çok bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sağ solu ile ipleri koparmış. Trabzonspor kulübü çok büyük bir kulüp 3-5 kişiyle yönetemezsin 1461’in durumu ortada. Şimdi ceza alacağız. Kendi sahamızda oynayamayacağız buda ayrı bir külfet getirecek.

FEDERASYONU KÖŞEYE SIKIŞTIRMAK LAZIM

Kupa gelmelidir. Fenerbahçe ceza almalıdır ki Trabzon halkı yumuşasın. Kupanın gelmesi bir lobi işi bu konuda hukuki ilişkiler çok önemli ben olsman anayasa mahkemesine müracat ederim. Federasyonu köşeye sıkıştırmak lazım. Seçim var Trabzon önemli bir güç olursa birşeyler olabilir. Bu işler susarak ta olmaz.

BAŞKANLIĞI TEKRAR DÜŞÜNÜYOR MU?

Biz başka genç arkadaşlar çıksın istiyoruz. Bakıyoruz yeni arkadaşlar çıkıp ileri gidemiyorlar. Üretebilien insanlar olması lazım. Geri dönmeyi şuanda düşünmüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor