Şener imzayı attıracak mı?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener İspanya'da Sevilla kulübü Başkanı ile görüşecek.Trabzonspor'un ön Libero için düşündüğü Zokora'nın transferi için bu ülkeye giden başkan Sadri Şener ile haber61.net telefon görüşmesi yaptı.Sevilla kulüp başkanı ile bu akşam

Şener imzayı attıracak mı?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener İspanya'da Sevilla kulübü Başkanı ile görüşecek.

Trabzonspor'un ön Libero için düşündüğü Zokora'nın transferi için bu ülkeye giden başkan Sadri Şener ile haber61.net telefon görüşmesi yaptı.

Sevilla kulüp başkanı ile bu akşam yemekte bir görüşme yapacağını söyleyen Şener "Başkanla görüşmemiz olacak, küçük pürüzleri halledersek bu akşam imza olur" dedi.

Zokora transferi için bu ülkeye geldiğini vurgulayan Şener "Ön libero için 2 tercihimiz de İspanya'dan Sevilla kulüp başkanı ile bu akşam görüşeceğim ve transferi bitirmeye çalışacağım, eğer olmazsa diğer tercihimiz Boateng'e yönleneceğiz" dedi.

Haber61'in "Zokora'yı alıp gelecekmisiniz başkanım" sorusu üzerine Şener "Önemli olan imzayı attırmak, sonra getirmesi kolay" şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor