Şener: Herkese yapılabilir ama bana!

Trabzonspor eski Başkanlarından Sadri Şener Trabzonspor’un hakkında açtığı dava nedeniyle savcılık tarafından hazırlanan iddianame hakkında haber61.net’e konuştu.Trabzonspor’un Sadri Şener'e Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'güveni kötüye kullanma ve

Şener: Herkese yapılabilir ama bana!

Trabzonspor eski Başkanlarından Sadri Şener Trabzonspor’un hakkında açtığı dava nedeniyle savcılık tarafından hazırlanan iddianame hakkında haber61.net’e konuştu.

Trabzonspor’un Sadri Şener'e Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'güveni kötüye kullanma ve özel belgede sahtecilik' suçlarından açılan dava nedeniyle Savcı Yüceler Arslan'ın hazırladığı iddianamede, Trabzon'dan aylık ortalama 434 bin lira avukatlık ücreti ödendiği, toplam 13 milyon 904 bin lira avukatlık harcaması yapıldığı vurgulanmış, Şener adına 195’nolu avans hesabındaki tespitler sonucunda avukatlara ödenmiş gösterilen harcamalarla kulübe olan 3 milyon 939 bin liralık borcun kapatıldığı iddia edilmişti.

Savcı Arslan iddianamesinin son bölümünde ise avukatlara yapılan ödemelerin masraf olarak gösterildiğini belirterek, “Müfettişlerin incelemelerinde bu ödemelerin masrafa değil, iş avansı hesabına kaydının yapılması istenmiş, akabinde şüpheli kulüp başkanı bunu bu şekilde uygulamıştır. Ardından avukatları alacaklı gösterip, kulübün hesabından avukatlara havale çıkartmış ve tekrar kendi hesabına havale ettirmiştir. Trabzonspor kontrolündeki paraları kendisinin yararına kullandığı, bunları sahte avukatlık sözleşmeleriyle yaptığı ortadadır. Bu suretle güveni kötüye kullanmış, zincirleme bir şekilde özel belgede sahtecilik yapmış ve kulübü 3 milyon 939 bin 202 lira zarara uğratmıştır” ifadelerini kullanmıştı.

Sadri Şener savcılık tarafından hazırlanan iddianame hakkında Haber61.net’e açıklamalarda bulundu. Çok kırgın olduğunu belirten Şener, “Benim bu kulüpte 61 Milyon TL hibem var. Paraya ihtiyacım olsa oradan alırım. Yani çetrefilli işlere ne gerek var. Tabi çok kırgınım. Herkese böyle davalar açılabilir ama ben hariç” dedi.
 

Emrah Paça / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler