Şener hayalindeki takımı kurdu

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hayalindeki takımın yüzde 70'ini kurabildiklerini söyledi. Şener, geçen 15 yıllık sürede Fenerbahçe'nin ekonomik anlamda çok ön plana çıktığını da belirterek, "Şampiyonluk her zaman olduğu gibi yine 4 takım arasında

Şener hayalindeki takımı kurdu

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hayalindeki takımın yüzde 70'ini kurabildiklerini söyledi.

Şener, geçen 15 yıllık sürede Fenerbahçe'nin ekonomik anlamda çok ön plana çıktığını da belirterek, "Şampiyonluk her zaman olduğu gibi yine 4 takım arasında geçiyor. Ama bu sefer ekonomik rakamlar çok yükselmiş. Biz bu rakamlara ulaşamıyoruz. Bu nedenle kendi bütçemizle daha dikkatli seçim yapmaya çalışıyoruz. Bu senede bunu başardık. Fenerbahçe'nin 50 milyon dolarlık bir transfer bütçesi var, biz zorlanarak 20 -25 milyon dolarlık bir seviyeye ulaştık. Fena olmayanda bir takım kurduk. Ama buna rağmen hayalimdeki takımın yüzde 70'ini kurabildik. Geri kalanı oluşturmak için bir iki takviye daha gerekebilir. Buna ilerleyen günlerde bakacağız. Benim en çok istediğim alt yapıdan oyuncuların çıkarak A takımda oynaması. Böylelikle yıllardır alt yapıya harcadığımız emeklerin boşa gitmemiş olduğunu görmek istiyorum. Bu nedenle rezerv lig olsun diye Karadenizspor'u kurduk" dedi.

Şener, Süper Lig'de 6 + 2 olan yabancı kontenjanın sayısının artırılmasına karşı çıkacağını da sözlerine ekledi.

Bu sezon Avrupa Kupaları'na katılmanın en büyük hedefleri olduğunu da söyleyen Şener, "Ayrıca ceza almadan bir sezon geçirmek istemiyoruz. Ama bizim için esas önemli olan gelecek sezon. Belki gelecek sezon bir iki takviye daha yaparsak, Eski Trabzonspor'u yeniden diriltebiliriz. Biz yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte çok uyumlu çalıştık. Bu kulübün ayağa kalkacağına herkes inandı. Transferler tek tek Trabzon'a gelmeye başlayınca, paraları da ödenince herkes kenetlendi. Günlük forma satışımız arttı, kombine satışımız bir anda tavan yaptı. Bununla birlikte bizde Trabzon'da yeni bir mağaza kurma ardından bunu İstanbul, Ankara ve İzmir'e yayma kararı aldık. Ayrıca birde sanal operatörlük projemiz var. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Kadroyu iyi kurduktan sonra bu tür gelişmelerin olması normal" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler