Şener: Hami ve Ünal'ı alacağız!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, 4-0 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından iddialı konuştu. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sergilenen mücadeleden ötürü teknik heyetini ve futbolcularını kutlayan Şener, ''Lig devam e

Şener: Hami ve Ünal'ı alacağız!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, 4-0 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından iddialı konuştu.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sergilenen mücadeleden ötürü teknik heyetini ve futbolcularını kutlayan Şener, ''Lig devam ediyor ve 9 maç geride kaldı. İnişler, çıkışlar olabilir. Bu doğaldır. Ligin en iyi takımlarından biri Trabzonspor'dur. Umarım böyle gider ve sezonu mutlu sonla tamamlarız'' dedi.

Medya mensuplarının, Hakan Şükür ile ilgilendikleri yönündeki iddiaları hatırlatması üzerine, esprili bir şekilde konuşan Şener, ''Hayır, biz Hami ile Ünal'ı almayı düşünüyoruz'' derken, kendilerine yöneltilen eleştiriler için de şunları söyledi:
''Trabzon halkı eleştirmek için dünyaya gelmiştir. Bugün İstanbul'da iyi bir taraftar grubu vardı. Küfür etmeden maçı takip ettiler. Şu ana kadar 450 bin YTL ceza aldık. İnşallah bunlar olmaz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor