Şener: Gücümüzü göstereceğiz

Süper Lig'de yenilgisiz liderliğini sürdüren Trabzonspor'da, gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Galatasaray maçına çevrildi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada milli oyuncularından yoksun hazırlıklarına devam eden Bordo-Mavililer, zorlu d

Şener: Gücümüzü göstereceğiz

Süper Lig'de yenilgisiz liderliğini sürdüren Trabzonspor'da, gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Galatasaray maçına çevrildi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada milli oyuncularından yoksun hazırlıklarına devam eden Bordo-Mavililer, zorlu deplasmanı kayıpsız atlatıp liderliğini devam ettirmek istiyor.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Galatasaray maçını kayıpsız atlatmaları halinde Trabzonspor'u kolay kolay kimsenin engelleyemeyeceğini söyledi.


Sezon başında Galatasaray maçına kadar takımın gerçek kimliğini ortaya çıkacağını düşündüklerini dile getiren Şener, "Ancak hesaplarımızdan öte takım çok önemli bir performans gösterip bu derbiye lider olarak çıkmamızı sağladı. Galatasaray maçı takımın gücünü görmesi bakımından ayrı bir önem taşıyor. Bu maç bir anlamda bizim geleceğimizin aynası olacak." ifadelerini kullandı.

Galatasaray maçını kazanmalarının hem takıma hem de camiaya önemli bir güven ve motivasyon kazandıracağına dikkat çeken Başkan Şener, "Bu zor engeli aştığımız zaman Trabzonspor'u kolay kolay kimsenin engelleyeceğini sanmıyorum. İnanıyorum ki, takım da bu bilinçle sahaya çıkacak ve zorlu deplasmandan camiayı mutlu edecek sonucu alacaktır." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor