Şener: Fener sonda kaybediyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Yönetim Kurulu Üyeleri, zorlu Karabükspor maçı öncesinde Bartın'ın Amasra ilçesinde yemekte bir araya geldi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Karabükspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Şener,

Şener: Fener sonda kaybediyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Yönetim Kurulu Üyeleri, zorlu Karabükspor maçı öncesinde Bartın'ın Amasra ilçesinde yemekte bir araya geldi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Karabükspor maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

 Başkan Şener, Fenerbahçe'nin oynayacağı maçın sonucunu bekleyeceklerini söyleyerek, "Puan kaybederse şampiyon olacağız. Bu işler belli olmaz. Fenerbahçe son maçlarda kaybetmeye alışkın. İnşallah da öyle olur. Yıllar sonra böyle bir şans yakaladık ve inandık. Biz her sene şampiyonluğa oynuyoruz. Geçen senede öyleydi, ondan önceki senede. Önümüzdeki senelerde de bu böyle olacaktır. Trabzonspor çok büyük bir takım, çok büyük bir camia. Karabük'te maçımız var. Yönetici arkadaşlarımızın Amasra'da balık yeme isteği üzerine buraya geldik ve geceyi burada geçireceğiz. Takımımız Safranbolu'da bizde Safranbolu'ya döneceğiz. Bizim yönetim kurulumuz çok iyi. Bu işte başarı yönetimden başlıyor. İyi yönetici seçtiğinizde iyi futbolcu seçiliyor, iyi futbolcu seçildiğinde de başarılı olunuyor ve şansta yaver giderse şampiyon olunuyor. Bütçemizi ona göre ayarladık, paraya da ihtiyacımız yok" dedi.

"SELÇUK VİCDANEN 1-2 SENE DAHA TRABZONSPOR'DA KALMALI"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmaları konusunda da önemli açıklamalarda bulunarak, "Bu sene yine ciddi transferler yapacağız. 'Yoruldum' demek sadece Şenol Güneş'in hakkı değil. Benim hakkım ve beraber devam ediyoruz. Kendisi bana öyle bir şey söylemedi. Önümüzdeki sezonun transfer planlamasını ve sezon planlamasını yaptık. Şimdi önemli bir maçımız var. Bir problem olacağını zannetmiyorum. Sözleşmesi biten futbolcularımızla görüşmeler yaptık. Yarın ki maçtan sonra da görüşmeleryapacağız. Selçuk İnan'ın bir, iki sene daha Trabzonspor forması giymesi vicdani olarak doğru. Tabi ki bizde oynamak istemeyebilir. Kendi kararıdır ama zannediyorum en az bir sene daha Trabzonspor'da futbol oynayacaktır" diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri yemeğin ardından konaklayacakları otele geçti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor