Şener'den Leekens açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, İbrahim Yattara'nın satılmasının ve sezon sonunda da Belçikalı teknik adam George Leekens'in takımın başına getirilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.Başkan Şener, Kazım Kanat'ın ATV'de yayınlanan Sanntra program

Şener'den Leekens açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, İbrahim Yattara'nın satılmasının ve sezon sonunda da Belçikalı teknik adam George Leekens'in takımın başına getirilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Başkan Şener, Kazım Kanat'ın ATV'de yayınlanan Sanntra programında "Şener benim dostumdur, geçenlerde bir sohbetimizde bana Gökdeniz ve Yattara'nın satılacağını yeni sezonda da Leekens ile çalışacaklarını söyledi" sözlerinin daha sonra basında yer alması üzerine açıklamada bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın gönderilerek 1992-93 sezonunda takımın başında bulunan Belçikalı teknik adam George Leekens'in getirileceği iddiaları üzerine Şener, "Leekens de nerden çıktı? Böyle bir şey yok. Olsa gizlemem, söylerim. Ersun Yanal ile yolumuza devam ediyoruz ve gelecek
sezonunun kadro planlamaları üzerinde duruyoruz. Hocamız elindeki malzeme ile en iyisini yapmaya çalışıyor. Elindeki malzeme bu. Teknik adam değişikliği de düşünmüyoruz" dedi.

Artık gelecek sezonu düşündüklerini söyleyen Şener, şunları kaydetti:
"Trabzonspor olarak bu seneyi kapadık. Önümüzdeki maçlarda en iyi sonuçları almak için mücadele edeceğiz. Gelecek sezonu düşünüyoruz ve bununla ilgili olarak da çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Ligler bittiğinde biz de transferi bitirmek istiyoruz. Kafamızda sadece transferler var."

Gökdeniz'den sonra İbrahim Yattara'nın satılmayacağını kaydeden Şener, "Gökdeniz gitmek istedi ve gitti. Bu konuyu artık kapattık. İbrahim Yattara'yı neden satayım? Böyle bir niyetimiz ve düşüncemiz yok. Yattara gelecek sezonun kadrosunda düşündüğümüz bir oyuncu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor