Şener: Çok iyi oyuncular alacağız!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sezon sonunda 3–4 takviye yapmayı planladıklarını belirterek, "Fazla değil ama çok iyi oyuncular alacağız. Takımda istikrarı korumak başarıyı getirir" diye konuştu.Trabzonspor sezon sonu için transfer çalışmalarına tüm hız

Şener: Çok iyi oyuncular alacağız!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sezon sonunda 3–4 takviye yapmayı planladıklarını belirterek, "Fazla değil ama çok iyi oyuncular alacağız. Takımda istikrarı korumak başarıyı getirir" diye konuştu.

Trabzonspor sezon sonu için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken Başkan Sadri Şener, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şener, takımdan gidebilecek oyuncuların bulunduğunu da belirterek, "Aslında sezon başından itibaren transfer arayışlarımız sürüyordu. Oturmuş bir kadromuz var ve bu kadronun üzerine takviye yapmayı düşünüyoruz. Aslında başarılı takımlar hep istikrarı devam ettirip 3–4 takviye yapar. Biz de böyle yapmaya çalışacağız. Fazla değil ama çok iyi oyuncular alacağız" diye konuştu.

 

"AKYAZI BU ŞEHRE HAYAT KATACAKTIR"

Şener, Akyazı projesine karşı çıkanlara anlam veremediklerini de vurgulayarak, "Trabzon'da bunlar sürekli olarak oluyor. İş yapılmadan hemen engellenmeye çalışılıyor. Akyazı Projesi bu şehrin vizyonunu değiştirecek. Akyazı projesi yapılmasın diyenlerin hiçbir öneresi yok.

Bu proje Trabzon'a hayat katacaktır" dedi. Şener, yarından itibaren yapacakları çalışmalarla Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu UEFA kriterlerine uygun hale getirmeye çalışacaklarını da söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor