Şener: "Bu yıl özlem bitecek!"

Bucaspor'u deplasmanda 2–1 yenerek Fenerbahçe'yi takip eden Trabzonspor'un Başkanı Sadri Şener, son ana kadar şampiyonluğu kovalayacaklarını söyledi.  Bucaspor'u deplasmanda 2 –1'le geçen Trabzonspor kafilesi, dün akşam İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda

Şener: "Bu yıl özlem bitecek!"

Bucaspor'u deplasmanda 2–1 yenerek Fenerbahçe'yi takip eden Trabzonspor'un Başkanı Sadri Şener, son ana kadar şampiyonluğu kovalayacaklarını söyledi. 

 

Bucaspor'u deplasmanda 2 –1'le geçen Trabzonspor kafilesi, dün akşam İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda hemen televizyon başına koştu. Fenerbahçe'nin Karabükspor'la oynadığı maçın özetini izleyen yönetici ve futbolcular, üzgün bir şekilde televizyonun başından ayrıldılar.

Havalimanında basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Başkan Sadri Şener, şampiyonluk yarışından asla pes etmeyeceklerini söyledi. Zirve yarışının çok heyecanlı geçtiğini belirten Başkan Sadri Şener, "Uzun zamandır beklediğimiz şampiyonluk özlemine bu yıl son vermeyi çok istiyoruz" dedi. Başkan Şener, transfer çalışmalarının da sürdüğünü açıkadı, "Anlaşma sağladığımız bazı isimler var ama onları şu an açıklayamam" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler