Şener: Bu iş için para mı aldınız

Sadri Şener'in Tahkim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan'a "Bu iş için para mı aldınız?" diyerek şok bir ithamda bulunduğu ortaya çıktı.Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Belçika dönüşü “Bu işin öbür tarafı da var” diyerek F.Bahçe’nin kazandığı şampiyonluğun tes

Şener: Bu iş için para mı aldınız

Sadri Şener'in Tahkim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan'a "Bu iş için para mı aldınız?" diyerek şok bir ithamda bulunduğu ortaya çıktı.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Belçika dönüşü “Bu işin öbür tarafı da var” diyerek F.Bahçe’nin kazandığı şampiyonluğun tescil edilmemesi gerektiğini savunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Brüksel’de TFF Tahkim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Reşat Bostan’ı adeta kılıçtan geçirdi..

İşte Belçika’da yaşanan sıcak saatlerin bilinmeyen yönleri:

Ligin 29. haftasında oynanan ve F.Bahçe’nin son saniye golüyle kazandığı G.Antep maçında hakeme yönelik hareketleri nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılan Aziz Yıldırım’ın cezasının 21’e indirilmesine içerleyen Sadri Şener Brüksel’deki Grand Place meydanında karşılaştığı ve kendisine selam veren Tahkim Kurulu Başkanı Türkkan’a açtı ağzını yumdu gözünü..

“Bana hâlâ selam verebiliyorsunuz demek” diyen Trabzonspor’un patronu, “Siz F.Bahçe için mi çalışıyorsunuz? Aziz Yıldırım’ın cezasını önce 45 gün olarak açıklayıp bunu 21’e indirmek ne demek? Bu iş için para mı aldınız?” sözleriyle çok ağır bir ithamda bulundu.. Sadri Başkan’dan böyle bir çıkış beklemeyen Türkkan ise topu disiplin kuruluna atmaya çalıştı: “Başkanım disiplin kurulu cezayı fazla vermiş. Biz de bunu onaylamadığımızdan cezayı 21 güne düşürdük.”

UÇAKTA GERGİN KONUŞMA
Başkan Sadri Şener’in içindeki öfke geçmek bilmiyordu. Bu kez hedefinde PFDK Başkanı Mehmet Reşat Bostan vardı.. Şener tabir-i caizse bir kılıç darbesi de ona vurdu..

Brüksel dönüşü uçakta (4 Haziran) ‘2K koltuğunda’ oturan Trabzonspor Başkanı’nın yanına gelen Bostan’ın da amacı tıpkı Türkkan gibi Şener’e sadece merhaba demekti. Ancak onun da sonu Türkkan’dan farklı olmadı..

Şener, “İstifa da bir müessesedir. Eğer sen verdiğin cezanın arkasında duramıyorsan istifa et” diye Bostan’ı istifaya çağırırken, Disiplin Kurulu Başkanı da çareyi elindeki bombayı Tahkim Kurulu’nun kucağına bırakmakta buldu: “Bizim yapacak bir şeyimiz yok. Aziz Yıldırım’ın cezasını Tahkim Kurulu indirdi. Biz verebileceğimizin en yükseğini verdik.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor