Şener "bize 3 puan yakışır"

Moral veriyorlar Trabzonspor'da sadece futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar değil, yönetim de çok iddialı. Tam kadro olarak İstanbul'da boy göstermesi beklenen yöneticilerin takıma büyük moral verdiği gözlendi. Başkan Sadri Şener ise ekibine güven aşı

Şener "bize 3 puan yakışır"
Moral veriyorlar
Trabzonspor'da sadece futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar değil, yönetim de çok iddialı. Tam kadro olarak İstanbul'da boy göstermesi beklenen yöneticilerin takıma büyük moral verdiği gözlendi. Başkan Sadri Şener ise ekibine güven aşıladı. Süper Lig'de lider durumda bulunduklarını hatırlatan Şener, “Lider durumdayız ve bu şartlarda bize galibiyet yakışır. Takımımdan iyi bir futbol ve 3 puan bekliyorum” dedi.

'Takıma inanıyorum'
Uzun yıllardır hasret kaldıkları bir hava yakaladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Sadri Şener şunları söyledi: “Başarımızın bir tesadüf olmadığına inandığımı hep vurguladım. Oyuncularımız için Galatasaray sınavı da iyi bir fırsat. Bunları laf olsun diye söylemiyorum. Beni bu kadar kararlı ve inançlı konuşmaya oyuncularımızın performansı sevk ediyor. Eğer amacımıza ulaşırsak 7 hafta itibariyle rahatlamış oluruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor