Şener: "Beşiktaş'ı yeneceğiz"

Trabzon Havalimanı'nda kalabalık bir yönetici topluluğu tarafından karşılanan Şener, Beşiktaş maçını kazanacaklarına inandığını söyledi. Şener, “Bizim için çok önemli bir maç. Trabzonspor için kırılma noktası anlamına gelen maçlardan biri. Ama bu maçtan ü

Şener: "Beşiktaş'ı yeneceğiz"

Trabzon Havalimanı'nda kalabalık bir yönetici topluluğu tarafından karşılanan Şener, Beşiktaş maçını kazanacaklarına inandığını söyledi.

Şener, “Bizim için çok önemli bir maç. Trabzonspor için kırılma noktası anlamına gelen maçlardan biri. Ama bu maçtan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

Şener, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel baskını sonucu büyük hasar gören sahaların bakımını da yapacaklarını belirterek, “Tesislerde inceleme yapacağız. Federasyonun bize yardımını bekliyoruz. Federasyon sözde böyle bir karar aldı ancak bunu uygulamaya dökmesini bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor