Şener: Başkanın sözü tartışılmaz

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Başkanlığa ilk geldiği günlerde haber61'e  "Başkanın sözü tartışılmaz" diyerek, Trabzonspor Başkanının ağzından çıkanın sözü kimsenin tartışamayacağı şeklinde bir mesaj vermişti..Yattara için Katar'ın Al Sadd Kulübü 10 mily

Şener: Başkanın sözü tartışılmaz

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Başkanlığa ilk geldiği günlerde haber61'e  "Başkanın sözü tartışılmaz" diyerek, Trabzonspor Başkanının ağzından çıkanın sözü kimsenin tartışamayacağı şeklinde bir mesaj vermişti..

Yattara için Katar'ın Al Sadd Kulübü 10 milyon avaro teklif ettiğinde başkan Şener ''değil 10 milyon avro 20 milyon avro verseler Yattara biryere gidemez demişti"

Şener'e sözünü hatırlattık:

Zorlu Grand Otel çıkışında haber61.net'e kısa bir açıklama yapan başkan Şener, Yattara konusunda hayli sıkıntı içinde olduklarını kaydetti.

Daha önce Trabzonspor'da başkanın sözü tartışılmaz sözünü hatırlattığımız Başkan Şener, “Başkanın sözünü yine yeniliyorum, kimseye tartıştırmam. Ama herkes de şunu bilmeli, hiçbir futbolcu Trabzonspordan büyük değildir, buna Yattara'da dahil” dedi.

Başkan Şener, Trabzonspor gibi çok büyük bir kulübün başkanıyım, burası çocuk yuvası değil, biz de çocuk yuvası yönetmiyoruz” dedi.

Öte yandan Trabzonspor yönetimi ile Katar kulübü menajerleri ile Yattara konusunda görüşmeler de sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor