Şener: Alnımızın akıyla bitireceğiz!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hedeflerinin sezonu alınlarının akıyla tamamlamak olduğunu belirtti.Şener, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısında kaleme aldığı yazısında, lig yarışının sonuna gelinen bugünlerde herkesin sağduyu ve kararlılıkla

Şener: Alnımızın akıyla bitireceğiz!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hedeflerinin sezonu alınlarının akıyla tamamlamak olduğunu belirtti.

Şener, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısında kaleme aldığı yazısında, lig yarışının sonuna gelinen bugünlerde herkesin sağduyu ve kararlılıkla davranması gerektiğinin altını çizdi. Trabzonspor olarak sezonun başından beri sergiledikleri performansın, taraflı tarafsız tüm kesimlerin beğenisini topladığını kaydeden Şener, "Bu süreçte önümüze gerek saha içinde gerekse de saha dışında türlü engeller koyulmaya çalışıldı. Oyuncularımızla ilgili sürekli transfer dedikoduları gündemde tutularak, onların olumsuz etkilenmelerinin sağlanmasına çalışıldı. Her şeye rağmen bu çabalar bizi yolumuzdan alı koymadı ve bugünlere geldik." dedi.

Hedeflerinin sezonu alınlarının akıyla tamamlamak olduğunu ifade eden Başkan, "Hem biz hem rakibimiz şampiyonluk için yoğun gayret gösteriyoruz. Onlar da büyük performans sergiliyorlar. Son yıllarda böyle nefes nefese, iki takımın başa baş gittiği bir yarış görülmemişti. Bu nedenle Türk futboluna kattıkları için iki takımı da tebrik etmek gerekli." ifadelerini kullandı.

Sonuç ne olursa olsun, kazananı kutlayarak bu sezonu noktalamanın önemli olduğunu söyleyen Şener, elbette şampiyonluk istediklerini ama bunu başaramadıkları takdirde de rakiplerini alkışlamasını da bileceklerine değindi.

Ligde bu sezon en çok konuşulan konuların başında hakem kararlarının geldiğini hatırlatan Başkan Şener, şu görüşleri dile getirdi:

"Hiç bir hakemin bilerek hata yaptığına inanmıyorum ama bu hataların olduğu gerçeği de ortada. Benim fikrim hakemlerin hatalı kararlar verip vermemeleri yardımcı hakemlerin form durumlarıyla doğru orantılı. Bu nedenle asıl dikkati onlar üzerinde yoğunlaştırmakta fayda var."

Çok tartışılan iç transferi, lig yarışı sürerken oyuncuların dikkatlerinin dağılmaması için sezon sonuna bıraktıklarını da belirten Başkan Şener, müsabakalar tamamlandığında sözleşmesi biten futbolcularla tek tek masaya oturacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor