Şener açıklama yaptı

Trabzonspor Kulübü Başkanı sadri Şener, Yattara konusunda açıklama yaptı.Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gineli oyuncu Yattara'nın, Katar'ın Al Sadd Kulübü'ne transferi konusunda, ''Trabzonspor, büyük bir kulüptür. Yattaralar gider, yeni Yattarala

Şener açıklama yaptı

Trabzonspor Kulübü Başkanı sadri Şener, Yattara konusunda açıklama yaptı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gineli oyuncu Yattara'nın, Katar'ın Al Sadd Kulübü'ne transferi konusunda, ''Trabzonspor, büyük bir kulüptür. Yattaralar gider, yeni Yattaralar gelir'' dedi.
    

Bordo-mavili takımın bu sabah yaptığı antrenmanı izleyen başkan Şener, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    

Şener, dün Kardemir Karabükspor ile yaptıkları maçın çıkışında söylediği gibi Yattara konusunda birinci maddenin bu futbolcunun gitmek istediği şeklinde olduğunu belirterek, ''Trabzonspor'da futbol oynamak istemediğini söylüyordu. Çıkış noktamız bu. Yattara'yı satma veya para kazandırma gibi bir düşüncem, niyetim yoktu. Zaten Telekom ile bir anlaşma yapmıştım. Ekonomik bir derdimiz yok'' dedi.
    

Yattara'nın kendisini 2 kez telefonla aradığını ifade eden Şener, ''Benim, futbolcularla telefonda görüşmek pek tarzım değildi. Trabzonspor, çok büyük bir camia ve takımdır. Trabzonspor'dan 41 yıl içinde bir sürü meşhur futbolcu geldi, gitti. Trabzonspor, hep yerinde durdu ve büyüyerek devam etti yaşantısına. Yattara da bunlardan bir tanesi'' diye konuştu.
    

Şener, Trabzonspor'u iyi noktalara getirdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:
     ''Yattara, çok önemli, klas yetenekli bir oyuncu, ama top oynamak istemedikten sonra bize bir şey kalmıyor. Kulübün menfaatlerini düşünmek lazım. Bahsedilen para bana göre Türkiye'de satılan oyuncular içerisinde bonservisi en yüksek olanlardan biri. Önemli bir rakam Trabzonspor için. İkincisi, biz şu anda liderin averajla gerisindeyiz. Bu noktaya Yattara'sız geldik. Şu anda oturmuş bir takım var. Önümüzde Antalya maçı var. Bu olay çıkmadan. Yattara, kupa maçında oynamayacağını, Antalya maçında oynayabileceğini söylemişti. Aklıma şu soru geliyor, Antalyay'ı, Konya'yı geçersek, kimin yerine oynardı. Kazanan takımı hoca, nasıl bozacaktı. O zaman Yattara, bizim için pahalı bir oyuncu olacaktı. Trabzonspor, büyük bir kulüptür. Yattaralar gider, yeni Yattaralar gelir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler