Şener: 1 mağlubiyetle yıkılmayız

Turkcell Süper Lig'de Denizlispor'a sahasında 2-0 yenilen Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener, bir mağlubiyetle yıkılacak takım olmadıklarını söyledi. Şener, Denizlispor maçında kötü oynadıklarını belirterek, “Bir yol kazası geçirdik. Kredimizi kend

Şener:  1 mağlubiyetle yıkılmayız
Turkcell Süper Lig'de Denizlispor'a sahasında 2-0 yenilen Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener, bir mağlubiyetle yıkılacak takım olmadıklarını söyledi.


Şener, Denizlispor maçında kötü oynadıklarını belirterek, “Bir yol kazası geçirdik. Kredimizi kendi sahamızda harcıyoruz. Üzüldüğüm tek şey, çok emek harcıyoruz, çok mesai veriyoruz. Karşılığı bu olmamalıydı” dedi.

Yine de yollarına devam ettiklerini ifade eden Şener, “Bunlar olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde bu işi getireceğiz. Buna burada bir nokta koyuyoruz. Eksiklerimizi hocamız görmüştür. Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Antalyaspor maçına bakacağız. Trabzonspor bir mağlubiyetle yıkılacak takım değil” diye konuştu.

Şener, teknik direktör Ersun Yanal ile şu ana dek sözleşme uzatılmaması ve teknik direktör Güneş'in takımın başına geçeceği yönündeki söylentilere ilişkin olarak ise şunları söyledi:

“Öyle bir şey yok. Bunu kim çıkardı onu da bilmiyorum. Hocayla yolumuza devam edeceğimizi söylemiştik. Trabzonspor, bir mağlubiyetle yıkılacak bir takım değildir. Trabzonspor, güçlü bir takımdır. Bunlar olacaktır, her takımın başına gelir. O yüzden doğal karşılayın.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor