Selim Teber Samsunspor'da!

Samsunspor, geçen sezon Kayserispor forması giyen Selim Teber ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.Bugün Nuri Asan Tesisleri'ndeki imza törenine Başkan Kazım Yılmaz, Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır da katıldı. Uzun süredir transferi için görüşülen Selim Teber

Selim Teber Samsunspor'da!

Samsunspor, geçen sezon Kayserispor forması giyen Selim Teber ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bugün Nuri Asan Tesisleri'ndeki imza törenine Başkan Kazım Yılmaz, Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır da katıldı. Uzun süredir transferi için görüşülen Selim Teber ile her konuda anlaşma sağlayan Kırmızı-Beyazlılar 29 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Başkan Kazım Yılmaz, "Selim'le uzun süredir görüşüyorduk. Transferin mutlu sonla tamamlanması bizleri sevindirdi. Selim Samsunspor'un başarılarına büyük katkı sağlayacaktır" dedi. Transfer çalışmalarının da sürdüğünü kaydeden Başkan Yılmaz, "Önümüzdeki günlerde bir kaç oyuncuyla daha sözleşme imzalayacağız. Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. İyi bir takım oluşturacağız" dedi.

Selim Teber ise, Samsunspor'un kendisiyle yakından ilgilendiğini kaydederek, "Samsunspor lige yeni yükseldi. Takıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bana inanan insanların güvenini boşa çıkarmamak için çalışacağım" diye konuştu.

Öte yandan Sportif Direktör İsa Turan ise Hollanda ve Almanya'da transfer görüşmelerini sürdürüyor. Turan, Hollanda'nın Feyenord takımında forma giyen Brezilyalı stoper Luiz Bahai ile Slovakya Milli takımı forması giyen sol kanat oyuncusu Patrik Mraz'ın menajerleriyle görüşme yaparak transferlerini bitireceği kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor