Selçuk'un tek düşüncesi var!

Hemen hemen her gün hakkında transfer haberi çıkan Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan, sadece şampiyonluğa konsantre olduğunu, bunun dışında başka bir şey düşünmediğini söyledi.Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan, ha

Selçuk'un tek düşüncesi var!

Hemen hemen her gün hakkında transfer haberi çıkan Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan, sadece şampiyonluğa konsantre olduğunu, bunun dışında başka bir şey düşünmediğini söyledi.

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan, hakkında çıkan transfer söylentilerine aldırış etmiyor. İspanya ve Fransa kulüplerinin transfer listesinde olduğu ifade edilen başarılı oyuncuya Türkiye'den de teklifler geldiği belirtiliyor. Ancak, yazılanları ve söylentileri umursamayan başarılı oyuncu Bordo-mavili takımın 9 final müsabakasını düşünüyor.

 

Bu sezon takımın en çok formasını giyen isimlerin başında gelen Selçuk İnan, Kayserispor maçı dışında tüm maçlarda forma giydi. 2 gol ve 2 sarı kart ile sezona götüren başaralı oyuncu teknik direktör Şenol Güneş güvendiği isimlerin başında geliyor.

Sezon sonu sözleşmesi biteceği için hakkında çıkan söylentilerin normal olduğunu belirten Selçuk İnan, "Sezon sonunda sözleşmem biteceği için ismimi birçok takımla anıyorlar. Bunları normal karşılıyorum ve aldırış etmiyorum. Bunların dedikodudan ibaret olduğunu taraftarlarımızın bilmesini ve bu tür şeylere benim gibi aldırış etmemelerini istiyorum. Şu aklımda sadece şampiyonluk var buna konsantre olmuş durumdayım. Gerisi beni ilgilendirmiyorum. Bunun dışında başka hiçbir şeyi düşünmüyorum" dedi.

 

Sezon sonu geldiğinde ilk olarak Trabzonspor ile masaya oturacağını belirten Selçuk, "Bunu her yerde söylüyorum. Benim önceliğim, beni Selçuk İnan yapan Trabzonspor'dur. Trabzonspor ile masaya oturmadan kimseyle görüşmem. Bunun böyle bilinmesini isterim. Sezon sonunu inşallah mutlu bir şeklide tamamlarız ve her şey yolunda gider" diye konuştu.

Selçuk İnan, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçını kazanıp yollarını devam etmek istediklerini belirterek, "Hiç bir maçımız bundan sonra kolay değil. Var gücümüzle mücadele edip önümüzdeki zorlu maçları kazanmak istiyoruz. Bundan sonra puan kaybedecek takım işini zora sokar biz işimizi zora sokmamak için mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler