Selçuk ve Egemen neden gitti?

Trabzonspor, son yıllarda çok yaklaştığı şampiyonluğu kıl payı kaçırırken camiadaki muhteşem atmosferi ve bütünlüğü Selçuk ve Egemen bakın neye değişti?Selçuk ve Egemen neden gitti? Haber61.Net neden gittiklerini açıklıyor? Varan 1- Selçuk İnan, Trabzon’d

Selçuk ve Egemen neden gitti?

Trabzonspor, son yıllarda çok yaklaştığı şampiyonluğu kıl payı kaçırırken camiadaki muhteşem atmosferi ve bütünlüğü Selçuk ve Egemen bakın neye değişti?

Selçuk ve Egemen neden gitti? Haber61.Net neden gittiklerini açıklıyor?

 

Varan 1- Selçuk İnan, Trabzon’da yaşamam diye tutturdu ve bu yüzden gitti. Selçuk’un gitmesindeki en büyük neden Trabzon kentindeki sosyal aktivite yapabileceği alanların çok nadir oluşu. Selçuk’un bu yöndeki düşüncesini İstanbul’dan gelen teklif de güçlendirince, genç oyuncu kendini Galatasaray’da buldu.

 

Varan 2- Egemen Korkmaz olayı. Egemen Korkmaz’ın Beşiktaş’la anlaştığı bir çok defa yazılıp çizilmişti. Egemen’in Trabzonspor’dan ayrılışının nedeni ise tamamıyla para. Trabzonspor kulubünde hiçbir şekilde para sıkıntısı çekmeyen Egemen’in kulüpten ayrılırken tamamıyla parayı düşündüğünün göstergesi olan son söz ise şu oldu: “Benimkini unutmazsınız dimi? (31 Mayıs’ta alacağı ücret)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor