Selçuk İnan'dan Burak itirafı! Onu Trabzonspor'dan böyle aldılar...

Trabzonspor'da oynadığı dönemde "Türkiye'de Trabzonspor'dan başka takımda oynamam" diyen sonrasında ise ilk fırsatta Galatasaray'ın yolunu tutan Selçuk İnan, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'dan Galatasaray'a gitmesinde başrolü oynadığını itiraf etti.Trabzonsp

Selçuk İnan'dan Burak itirafı! Onu Trabzonspor'dan böyle aldılar...

Trabzonspor'da oynadığı dönemde "Türkiye'de Trabzonspor'dan başka takımda oynamam" diyen sonrasında ise ilk fırsatta Galatasaray'ın yolunu tutan Selçuk İnan, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'dan Galatasaray'a gitmesinde başrolü oynadığını itiraf etti.

Trabzonspor'da gol kralı olan Burak Yılmaz'ın yakın arkadaşı olan Selçuk İnan, Burak'ın aklına girdiği itiraf ederek transferi anlattı.

Burak'ın Trabzonspor'la sorunları olduğunu iddia eden Selçuk, "Fatih hoca bana 'Burak ne yaptı?' dedi. Ben de, 'hocam şu anda imza atıyor, Rusya’da' dedim. 'O zaman ara, atmasın' dedi. Ben de koşa koşa odaya gittim ve Burak’ı aradım. Fatih hoca 'kesinlikle imza atmasın, onu almamız lazım, ona ihtiyacımız var' diyor, dedim. O 1-2 saati unutamam. Burak imza atmadı. Sezon sonunda Burak da 'iyi ki aramışsın' dedi." ifadelerini kullandı.     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor